SMS-lån på dagen i 2023: Få hurtig udbetaling med det samme

Find billige SMS-lån og få hurtig udbetaling med det samme. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om hurtige SMS-lån uden sikkerhed direkte hos flere låneudbydere og vælge det bedste lån ud fra de lånetilbud du modtager. Husk at der er 14 dages fortrydelsesret på alle SMS-lån i Danmark.

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS-lån er en type kortfristet lån, hvor ansøgningsprocessen typisk foregår via SMS eller online. Lånebeløbene er ofte små, og lånet skal typisk tilbagebetales inden for en kort periode. SMS-lån er kendt for at have høje renter og gebyrer sammenlignet med traditionelle banklån.

SMS-lån er en type mobillån der populær for den hurtige og nemme adgang til penge, men kan også være risikable på grund af de høje omkostninger forbundet med dem.

Lån med MitID er de nye SMS-lån

Tidligere har man kunne godkende nye SMS-lån via SMS, men i dag skal du godkende lån med MitID. Det skyldes, at låneprocessen kan gøres nemmere og mere sikker ved at du verificerer din identitet med MitID.

Selvom processen for at låne penge er lidt anderledes, er det nemmere at få et mobillån i dag, end det tidligere har været at få nye SMS-lån. Udtrykket SMS-lån bruges i dag om alle typer af online lån, som kan tages med hurtig udbetaling.

Fordele og ulemper ved SMS-lån

Her er fordelene og ulemperne ved at optage SMS-lån i Danmark:

Fordele

 • Nem og online ansøgningsproces
 • Mulighed for at få penge samme dag
 • Lån uden sikkerhed i ejendele
 • Få krav til låntagere
 • Hurtig udbetaling

Ulemper

 • Høj rente og ÅOP
 • Kræver kreditvurdering
 • Lavt udvalg af låneudbydere
 • Kort løbetid

SMS-lån med hurtig udbetaling med det samme

SMS-lån har hurtig udbetaling. Det betyder, at du typisk vil have pengene på din bankkonto i løbet af et par hverdage. Få endda med enkelte SMS-lån penge samme dag, alt afhængigt af hvornår du ansøger.

Har SMS-lån udbetaling med det samme betyder det ikke nødvendigvis at du modtager pengene med det samme og får dit SMS-lån på minuttet. Alt afhængigt af din bank, kan der gå 1-3 hverdage før du modtager dit hurtige SMS-lån på din Nemkonto.

Søger du et hurtig SMS-lån på dagen er det vigtigt, at du undersøger, hvornår du kan forvente at have pengene på din konto, i stedet for, hvornår pengene udbetales. Hvor hurtigt et SMS-lån overføres fra låneudbyderens bank er nemlig ikke afgørende for hvor hurtigt du modtager det. Har SMS-lån straks udbetaling af penge skal du derfor undersøge hvilken måde pengene udbetales. Det oplyser låneudbyderne ofte om i en sektion med ofte stillede spørgsmål på deres hjemmeside.

Hvis du vil have et hurtigt SMS-lån, kan du ansøge om et SMS-lån nu direkte hos flere låneudbydere og modtage flere tilbud. Kig herefter i lånetilbuddet for at finde ud af hvilket lån der er mest attraktivt. Her har SMS-lån hurtig udbetaling:

SMS-lån med hurtig udbetaling

LåneudbyderLånebeløbLøbetidAlderskrav
Bank Norwegian4.000 – 400.000 kr.12 – 180 måneder23 år
D:E:R Privat Finans10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år
Ferratum1.500 – 50.000 kr.5 – 60 måneder21 år
Føniks Privatlån10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år
KreditNU4.000 – 25.000 kr.24 måneder23 år
L’EASY10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år
Nordcredit1.000 – 25.000 kr.12 måneder18 år
Nordiclån10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år
PayMark Finans10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år

Krav til at optage SMS-lån uden sikkerhed

For at optage SMS-lån uden sikkerhed, skal du som minimum opfylde disse krav:

 • Du skal minimum være 18 år
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du skal have et MitID
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du må ikke være i RKI eller Debitor Registret

Minimumskravene varierer mellem online låneudbydere og nogle stiller ekstra krav. Specielt indkomst- og alderskravene kan være højere hos nogle udbydere. Selvom lovkravet for SMS-lån er 18 år, tilbyder nogle låneudbydere kun SMS-lån for 19-årige og ældre, mens andre kræver at du er mindst 20 år, 21 år, 23 år eller 25 år.

Derudover skal der foretages en kreditvurdering, da et SMS-lån er en form for lån uden sikkerhed. Det betyder, at du med et SMS-lån ikke skal stille ejendele som sikkerhed for lånet og derfor skal låneudbyderne i stedet undersøge din kreditværdighed.

Kan man få et SMS-lån uden kreditvurdering?

Det er ikke muligt at få et SMS-lån uden kreditvurdering. Når du tager et SMS-lån uden sikkerhed, er det et lovkrav at låneudbydere foretager en kreditvurdering. Formålet med en kreditvurdering er at vurdere din evne til at tilbagebetale lånet.

Kan man få SMS-lån trods RKI?

Der findes ingen muligheder for at få SMS-lån trods RKI. Hvis du ønsker et lån hvor RKI ikke er en hindring, skal du stille sikkerhed i lånet i form af pant.

Kan man få SMS-lån i udlandet?

Hvis du har en dårlig kreditværdighed kan det være fristende at prøve at låne penge i udlandet, da andre lande ikke har så strikse lånekrav som i Danmark. Selvom der ikke er noget lovmæssigt der forhindre dig i at tage et lån i udlandet, vil det ikke kunne lade sig gøre i praksis. Der findes nemlig ingen norske eller svenske SMS-lån til danskere og det er derfor ikke muligt at få et SMS-lån fra Sverige til Danmark, hvis du er dansk statsborger, da låneudbydere typisk ikke låner ud til udlændinge.

Hvor meget kan man låne med et SMS-lån?

Beløbet man kan låne med et SMS-lån varierer meget fra udbyder til udbyder, men generelt ligger beløbene mellem 500 og 500.000 kr. Dog er det mest almindelige at låne mindre beløb på omkring 3.000-5.000 kr.

Det er vigtigt at bemærke, at renterne på SMS-lån ofte er meget høje, og det kan derfor hurtigt blive en dyr løsning, hvis man ikke betaler lånet tilbage hurtigt.

Populære lånebeløb til SMS-lån

Det er svært at finde små SMS-lån i Danmark

Det kan være svært at finde små SMS-lån i Danmark på grund af en lovændring i 2020, der indførte et loft på 35% ÅOP for alle lån og et forbud mod markedsføring af lån med en ÅOP på over 25%.

Det har gjort det mindre rentabelt for låneudbydere at tilbyde små lån online, da ÅOP og rentesatsen på disse mini SMS-lån skulle være højere for at kunne betale sig for udbyderne.

Derfor har mange låneudbydere skiftet til større forbrugslån med længere løbetid, og omkring 50% af små lånefirmaer har lukket ned for deres mikrolån efter lovændringen.

Sådan finder du det billigste SMS-lån

Find det billigste SMS-lån i Danmark, som passer til dit individuelle lånebehov, ved at følge disse trin:

1. Undersøg dit lånebehov

For at finde det billigste SMS-lån bør du starte med at undersøge dit lånebehov og lægge et budget. Ved at lægge et budget kan du finde dit månedlige rådighedsbeløb. Ud fra det kan du bedre vurdere hvad du har råd til at låne og hvor høj en månedlig ydelse din økonomi kan håndtere.

2. Find billige SMS-lån

Når du har klarlagt dit behov, skal du nu finde billige lån, der passer til dit lånebehov. Der er mange online låneudbydere, som tilbyder rimelig billige SMS-lån. Sørg derfor for at finde en række forskellige muligheder.

Overvej også billige alternativer til et SMS-lån. Alt afhængigt af din situation kan du få et billigt lån i friværdi, SU-lån eller en kassekredit i banken. Nogle billige lån er kun tilgængelige til visse låntagere og opfylder kun behov til bestemte lånebeløb, mens andre lån er tilgængelige for alle.

Få et SMS-lån nu direkte eller ved tredjepart

 • Indhent mindst 3 lånetilbud: Som tommefingerregel skal du mindst indhente 3 forskellige lånetilbud for at finde et billigt SMS-lån nu direkte.
 • Brug en låneformidler: Den hurtigste måde at få et kvik SMS-lån er ved at bruge låneformidlere, som kan indhente tilbud fra op til 20 forskellige långivere med én ansøgning.

3. Sammenlign SMS-lån

Når du har modtaget dine lånetilbud, skal du starte med at sammenligne dem for at finde det bedste SMS-lån. Sammenlign SMS-lån ved at se på følgende faktorer:

 • ÅOP: Sammenlign dine lånetilbud ud fra de årlige omkostninger i procent (ÅOP) for at få et klart overblik over alle omkostninger forbundet med lånet, inklusive renter, gebyrer og andre udgifter.
 • Samlede kreditomkostninger: Det er også vigtigt at kigge på de samlede kreditomkostninger, når du sammenligner SMS-lån. Kreditomkostningerne repræsenterer det totale beløb, du vil ende med at betale i løbet af SMS-lånets løbetid, ud over det lånte beløb.
 • Månedlig ydelse: Sammenlign SMS-lån ud fra månedlig ydelse og sammenhold med dit månedlige rådighedsbeløb for at være sikker på at du har råd til at betale de månedlige afdrag.

Når du har fået et overblik over dine lånetilbud, kan du nu vælge det billigste SMS-lån. Sammenligning gør at du er sikker på at du får det lån der opfylder dine behov bedst.

4. Vælg et billig og kvik SMS-lån

Vælg et billig SMS-lån ud fra de lånetilbud du har fået og få et kvik SMS-lån ved at acceptere lånetilbuddet. Hvordan du accepterer det fremgår typisk af lånetilbuddet.

Gå gennem vilkår og betingelser grundigt inden du underskriver låneaftalen og få et SMS-lån, som du er sikker på at du forstår. For at acceptere et lånetilbud skal du typisk underskrive låneaftalen med MitID.

Sørg for at betale afdrag for dit nye SMS-lån til tiden, så du undgår ekstra gebyrer der kan gøre dit lån dyrere end højst nødvendigt. Husk at der er 14 dages fortrydelsesret på alle lån i Danmark, hvis du har været lidt for hurtig til at optage et kvik SMS-lån.

Kan man få et SMS-lån gratis?

Før ændringen i låneloven d. 1. juli 2020 tilbød de populære låneudbydere VIVUS, NUPP, LendOn og Ferratum gratis SMS-lån for førstegangslånere. I dag er der ingen låneudbydere, der tilbyder nye SMS-lån gratis.

Alternativer til et kvik SMS-lån

Selvom du kan få et kvik SMS-lån, er denne type af lån relativt dyr sammenlignet med andre lånetyper. Her er en oversigt over nogle af de bedste alternativer til SMS-lån:

1. Forbrugslån

Forbrugslån er en type usikret lån, hvilket betyder, at du ikke behøver at stille noget som sikkerhed. Renterne er normalt lavere end for SMS-lån, og du kan låne større beløb.

2. Kassekredit

En kassekredit er en form for kredit, hvor du har en grænse for, hvor meget du kan låne. En kassekredit er typisk et billigere alternativ til et SMS-lån og du betaler kun renter af det beløb, du rent faktisk har lånt. Derfor kan det være en nem og hurtig måde at låne penge på.

3. Kreditkort

Et kreditkort kan være en god løsning, hvis du har brug for at låne et mindre beløb over en kortere periode. Mange kreditkort har en rentefri periode, hvilket betyder, at hvis du betaler din gæld tilbage inden for denne periode, behøver du ikke at betale renter.

4. Lån fra venner eller familie

Lån fra venner og familie kan være en god løsning, hvis du har mulighed for det. Det er ofte billigere og mere fleksibelt end andre former for lån, men det kan også skabe konflikter.

Kvinde finder hurtig SMS-lån udbetaling med det samme ved at sammenligne billige SMS-lån direkte på mobilen.