KreditNU lån 2024

KreditNU har et lån på 4.000 – 25.000 kr. med en løbetid på 24 måneder. Din låneansøgning gennemgås på 1-2 timer og lånet udbetales med straksoverførsel både i hverdage og weekender. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et KreditNU lån. Husk også at der er 14 dages fortrydelsesret på alle lån i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

KreditNU udbetaler dine penge med straksoverførsel.

Ja, KreditNU tilbyder lån med udbetaling i weekenden, så længe din låneansøgning er godkendt og alle de nødvendige oplysninger er korrekte. Bemærk dog, at udbetalingstiden kan være længere i weekenden sammenlignet med hverdage. Det anbefales derfor at tjekke KreditNU’s specifikke åbningstider og udbetalingstider for at få en nøjagtig tidsramme.

Nej, du kan ikke få et KreditNU lån, hvis du er registreret i RKI. KreditNU og de fleste andre låneudbydere vil ikke godkende låneansøgninger fra personer, der er registreret i RKI, da det er et tegn på dårlig betalingshistorik og dermed en høj risiko for långiveren. For at øge dine chancer for at få et lån i fremtiden, er det vigtigt at arbejde på at komme ud af RKI og forbedre din kreditværdighed.

Ja, du kan ansøge om at forhøje dit lån hos KreditNU efter en længere periode, hvor du har afbetalt på dit eksisterende lån. Dette vil ske gennem en låneomlægning. Du skal kontakte KreditNU for at få mere information om, hvordan du kan forhøje dit lån og hvilke betingelser der gælder. Der skal altid foretages en ny kreditvurdering forud for en låneomlægning.

Krav til ansøgere

For at ansøge om et KreditNU lån, skal du leve op til følgende krav:

  • Være mellem 23 og 70 år
  • Have en dansk bankkonto
  • Have bopæl i Danmark
  • Have en fast indkomst
  • Ikke være registreret i RKI

Udover ovenstående krav, laver KreditNU også en kreditvurdering af dig.

Alternativer til KreditNU.dk

KreditNU Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 990 anmeldelser, har KreditNU fået 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Det gør KreditNU til en af de bedst bedømte långivere på nettet.

Blandt de positive anmeldelser af KreditNU, roses långiveren for at have en hurtig udbetaling, fair betingelser og en god kundeservice.

Blandt de få negative anmeldelser på Trustpilot, kritiseres KreditNU for at sende lidt for mange påmindelser og en del systemfejl.

KreditNU kontakt

Websitekreditnu.dk
Telefon+45 78 76 27 64
E-mailinfo@kreditnu.dk
Live chatNej
VirksomhedBlue Finance Denmark ApS
AdresseNørreport 26, 8000 Aarhus C

KreditNU åbningstider

Mandag08:00-21:00
Tirsdag08:00-21:00
Onsdag08:00-21:00
Torsdag08:00-21:00
Fredag08:00-21:00
Lørdag10:00-20:00
Søndag10:00-20:00

Find lån med samme beløb