Om os

SmartMoney er et danskejet finansmedie med fokus på penge og privatøkonomi.

Mediet har til formål at fjerne kompleksiteten i finansielle emner, for på den måde at gøre håndteringen af penge og privatøkonomi nemmere og mere simpelt for alle danskere.

Hvem står bag SmartMoney?

SmartMoney ejes af:

CPA Digital ApS
Daugbjergvej 22
8000 Aarhus C
CVR-nr: 40914706

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

SmartMoney er et reklamefinansieret medie, der vha. affiliate marketing annoncerer for udvalgte samarbejdspartnere, som omtales på hjemmesiden. 

Det betyder, at SmartMoney modtager en kommission når en bruger klikker på et annoncelink og herefter bliver kunde hos en samarbejdspartner.

Samarbejdspartnerne vælges uafhængigt og der indgås kun samarbejder, hvor det vurderes at være værdiskabende, så brugerne ikke skal tænke på om der er tale om en annonce eller ej.

Uanset om de produkter og services der omtales på hjemmesiden er annoncer eller ej, så har objektivitet altid første prioritet og brugere kan derfor forvente, at alle fordele og ulemper ved produkter og services bliver nævnt.

Alt indhold på SmartMoney skrives af personer med erfaring på de respektive områder. Informationen må ikke betragtes som finansiel rådgivning.

Ud fra ovenstående retningslinjer drives SmartMoney mod ambitionen om at blive det finansmedie i Danmark, som har det mest værdiskabende indhold for sine brugere.

SmartMoney på sociale medier

Mærkningsordninger

EtikOnline badge
grønne-investeringer.dk
ViSparerEnergi badge
bæredygtig-virksomhed.dk
AffaldsSortering badge