Bedste aktie platform i 2024

Bedste aktie platform

Leder du efter den bedste handelsplatform til aktier? Det er utrolig individuelt hvad der er den bedste aktie platform. Det afhænger nemlig af hvordan du vil investere og meget mere. Det kan du lære meget mere om i denne artikel.

Hvis du blot er på udkig på et enkelt godt bud på den bedste aktieplatform lige nu, er her et godt bud:

Bedste platform til aktier i 2024

Investering har risici, din porteføljeværdi kan falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Det er individuelt hvilken aktie platform der er bedst. Det afhænger nemlig af om du ønsker at købe enkeltaktier, indeksfonde eller ETF’er.

Samtidig afhænger det også af hvor ofte du tænker at investere og om der er andre aktiver, som du vil købe gennem din aktie handelsplatform.

En handelsplatforms investeringsprodukter kan også være afgørende for hvad der er den bedste aktie platform for dig. Udover investering for frie midler, giver nogle platforme også adgang til pensionsopsparing, månedsopsparing, CopyTrading m.m.

Man kan altså ikke sige at en børsmægler nødvendigvis er bedre end en anden, da de har hver deres fordele og ulemper.

Når du skal finde det bedste sted at handle aktier, bør du overveje flere forskellige handelsplatforme til aktier. Nedenfor kan du se 3 af de mest populære steder at købe aktier for danske investorer. Du kan med fordel undersøge dem alle før du vælger en aktieplatform.

3 bedste aktie platforme

Investering har risici, din porteføljeværdi kan falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

{etoroCFDrisk}% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Dette er et reklamelink.

Valg af aktie handelsplatform

Der findes desværre ikke en enkelt aktie handelsplatform, som er det bedste på alle områder. Derfor bør du prioritere, hvilke parametre der er vigtigst for dig, når du skal finde den bedste platform til aktiehandel.

Ofte vil du skulle vælge mellem om du vil have den billigste aktie platform eller om platformens funktioner er vigtige for dig, da de helt billige platforme typisk har færre funktionaliteter.

Overvejelser når du skal finde det bedste sted at købe aktier:

  • Kurtage og gebyrer: Det er en god idé at vælge en billig aktieplatform, da du høje omkostninger hurtigt kan mindske dit samlede afkast. En platform med lav kurtage kan altså spare dig mange penge på sigt.
  • SKAT: Din gevinst skal hvert år indberettes til SKAT. Det gør de fleste danske platforme automatisk for dig. Mange af de udenlandske aktie handelsplatforme indberetter ikke til SKAT, hvilket betyder at du selv skal gøre det.
  • Aktivklasser: Nogle steder giver adgang til flere aktivklasser end andre. Vær derfor sikker på, hvad du vil investere i, før du vælger den første og bedste aktiehandelsplatform.
  • Markeder: Før du vælger en platform til aktier, bør du undersøge hvilke markeder og børser du får adgang til.
  • Automatisering: Du kan spare meget tid ved at automatisere dine investeringer. Når du skal finde en handelsplatform til aktier kan det derfor være en god idé at undersøge om dine investeringer kan automatiseres.
  • Brugervenlighed: Brugervenlighed er specielt en relevant faktor, hvis du planlægger at bruge platformen meget.
  • Mobil app: Langt de fleste aktieplatforme har en aktieapp, hvor du kan følge med i dine investeringer på farten.
  • Kundeservice: Skulle du få brug for hjælp er det rart med god kundeservice. Du bør derfor undersøge mulighederne for at få hjælp og om kundeservice tilgængelig på dansk eller engelsk på en given aktiehandel platform.

Ofte stillede spørgsmål

En aktie handelsplatform er et sted hvor du kan handle med aktier som Amazon, Apple, Novo Nordisk m.fl.

Hvilken aktieplatform du skal vælge afhænger af hvordan du ønsker at investere. Se de bedste aktieplatforme her.

Der er ikke en enkelt aktieplatform der er bedst på alle områder. De bedste aktieplatforme lige nu er Nordnet, SaxoInvestor og eToro. Disse handelsplatforme er stærke på hver deres område.