Degiro Anmeldelse 2024

Degiro anmeldelse

Degiro en online børsmægler der tilbyder handel med aktier og andre værdipapirer til meget lave gebyrer. Platformen giver adgang til mange markeder.

Degiro har den store ulempe at du selv skal indberette din gevinst til SKAT. Af den grund vil det for de fleste danskere give bedre mening at vælge SaxoInvestor, som er et tilsvarende dansk alternativ til Degiro. Priserne på lidt højere, men det er intet i forhold til den tid du sparer på indberetninger.

Degiro klarer sig okay på Trustpilot, men er det en vigtig parameter for dig bør du se nærmere på eToro, som er den platform der klarer sig bedst på Trustpilot.

Men hvis du vil have den investeringsplatform som er absolut billigst, selvom det koster dig i tid med indberetninger i forbindelse med årsopgørelsen, er Degiro en velfungerende platform.

Ellers bør du overveje andre lidt mindre skrabede alternativer, som gør dit investeringsliv lidt nemmere. Se de bedste alternativer sidst i denne Degiro anmeldelse.

Hvad er Degiro?

Degiro er en online investeringsplatform, der giver brugerne mulighed for at handle med aktier, obligationer, ETF’er og andre investeringsprodukter fra børser over hele verden.

Platformen er designet til både professionelle og private investorer og har lave handelsgebyrer.

Gode alternativer til Degiro

Hvis man sammenligner Degiro med andre alternativer, kan du højst sandsynligt finde et bedre valg:

Investering har risici, din porteføljeværdi kan falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

{etoroCFDrisk}% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Dette er et reklamelink.

Hvis du gerne vil sammenligne DEGIRO med en specifik platform, kan du læse sammenligner her:

Ofte stillede spørgsmål

Degiro er en europæisk investeringsplatform fra Amsterdam, Holland. Platformen blev grundlagt i 2008, men begyndte først at udbyde sine tjenester til privatinvestorer i 2013.

Degiro kan være et godt valg, hvis du gerne vil investere til lave priser og have adgang til mange markeder.

Du bør ikke vælge Degiro, hvis du ikke selv vil bruge tid på indberetning af skat. Her er SaxoInvestor et ekstremt godt alternativ der minder meget om Degiro.