Cashper lån 2024

Cashper har et lån på 5000 – 20.000 kr. med en løbetid på 6 måneder. Din låneansøgning gennemgås på 10 minutter og lånet udbetales indenfor 1 time. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et Cashper lån. Du kan ansøge både med og uden kautionist. Husk også at der er 14 dages fortrydelsesret på alle lån i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Cashper udbetaler typisk indenfor 1 time.

En kautionist er en person, der stiller kaution og fungerer som en garant for din gæld. Det betyder, at kautionisten forpligter sig til at tilbagebetale dit Cashper lån, hvis du ikke er i stand til det.

Din kautionist hos Cashper skal opfylde følgende krav:

 • Bosat i Danmark med fast bopæl
 • Ikke registreret i RKI
 • Minimum 30 år gammel
 • Stabil indkomst i de sidste 11 måneder
 • Mindst 10.000 kr. i månedlig indkomst
 • Ikke selv kunde hos Cashper
 • Ikke dele bankkonto med ansøger

Ja, du kan få et lån hos Cashper uden en kautionist. Det vil dog medføre en højere risiko for Cashper, og derfor vil du blive opkrævet et kautionistgebyr for manglende kautionist. Gebyret vil blive fordelt over alle dine afdrag og vil blive fjernet, hvis du får godkendt en kautionist på et senere tidspunkt.

Nej, du kan ikke få et Cashper lån, hvis du er registreret i RKI. Cashper og andre låneudbydere vil normalt ikke godkende låneansøgninger fra personer, der er registreret i RKI, da det betyder, at de har en dårlig betalingshistorik og dermed anses for at være en høj risiko for långiveren. Det er vigtigt at arbejde på at komme ud af RKI og forbedre din kreditværdighed, før du søger om lån.

Du kan muligvis forhøje dit lån hos Cashper, men det afhænger af din nuværende låneaftale og din kreditværdighed. Det er bedst at kontakte Cashper direkte for at få mere information om dine muligheder for at forhøje dit lån.

Krav til ansøgere

For at ansøge om et Cashper lån, skal du leve op til følgende krav:

 • Være mindst 18 år gammel
 • Have en dansk bankkonto
 • Have bopæl i Danmark
 • Have en fast indkomst
 • Ikke være registreret i RKI

Udover ovenstående krav, laver Cashper også en kreditvurdering af dig.

Alternativer til Cashper.dk

Cashper Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 670 anmeldelser, har Cashper fået 3,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Blandt de positive anmeldelser af Cashper, roses långiveren for at have en hurtig og effektiv låneproces, samt en god kundeservice.

Cashpers lån har dog også fået en del negative anmeldelser på Trustpilot. De fleste af de negative anmeldelser kommer på baggrund af Cashpers høje kautionistgebyr, som skal betales, hvis ikke man kan finde en kautionist til lånet indenfor de første 15 dage.

Cashper kontakt

Websitecashper.dk
Telefon+45 78 72 92 57
E-mailinfo@cashper.dk
Live chatJa
VirksomhedNovum Bank, Ltd.
AdresseThe Emporium, C De Brocktorff Street, Msida, MSD 1421, Malta

Cashper åbningstider

Mandag08:00-17:30
Tirsdag08:00-17:30
Onsdag08:00-17:30
Torsdag08:00-17:30
Fredag08:00-17:30
Lørdag09:00-15:00
SøndagLukket

Find lån med samme beløb