Ferratum lån 2024

Ferratum tilbyder en kredit på 1.500 – 50.000 kr. med en løbetid på 5-60 måneder. Din låneansøgning gennemgås på 1-2 timer og lånet udbetales hurtigt efter. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et Ferratum lån. Husk også at der er 14 dages fortrydelsesret på alle lån i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Ferratum udbetaler hurtigt dine penge med straksoverførsel. Kunder får typisk deres penge på 5-6 timer.

Ferratum tilbyder lån i weekenden, så længe din låneansøgning er blevet godkendt, og alle de nødvendige oplysninger er blevet indsendt korrekt. Vær opmærksom på, at det kan tage længere tid at få udbetalt pengene i weekenden end i hverdage. For at få en præcis tidsramme anbefales det at kigge på Ferratums specifikke åbningstider og udbetalingstider.

Nej, du kan ikke få et Ferratum lån, hvis du er registreret i RKI. Ferratum og de fleste andre låneudbydere vil ikke godkende låneansøgninger fra personer, der er registreret i RKI, da det er et tegn på dårlig betalingshistorik og dermed en høj risiko for långiveren. For at øge dine chancer for at få et lån i fremtiden, er det vigtigt at arbejde på at komme ud af RKI og forbedre din kreditværdighed.

Ja, Ferratum tilbyder mulighed for at forhøje din kredit. Dog er dette afhængigt af din personlige finansielle situation, og om du har overholdt dine tidligere betalinger rettidigt. Du vil blive informeret direkte, hvis muligheden for forhøjelse af kredit bliver tilgængelig for dig, og den vil blive vist på din profil under “forøg kredit”. Forhøjelse af kredit er en automatisk proces, og kundeservice kan ikke anmode om denne mulighed i systemet.

Krav til ansøgere

For at ansøge om et Ferratum lån, skal du leve op til følgende krav:

  • Være over 21 år gammel
  • Have en dansk bankkonto
  • Have bopæl i Danmark
  • Have en fast indkomst
  • Ikke være i RKI eller Debitor Registret

Udover ovenstående krav, laver Ferratum også en kreditvurdering af dig.

Alternativer til Ferratum.dk

Ferratum Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 3.600 anmeldelser, har Ferratum fået 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Det gør Ferratum til en af de bedst bedømte långivere på nettet.

Blandt de positive anmeldelser af Ferratum, roses långiveren for at have en hurtig udbetaling og en hjælpsom kundeservice.

I de få negative anmeldelser på Trustpilot, kritiseres Ferratum for at være hurtige til at melde folk til RKI og tekniske problemer der har forsinket udbetalingen i perioder.

Ferratum kontakt

Websiteferratumbank.dk
Telefon+45 70 20 10 47
E-mailkundeservice@ferratumbank.dk
Live chatJa
VirksomhedMultitude Bank plc
AdresseST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR 1027 Malta

Ferratum åbningstider

Mandag09:00-17:00
Tirsdag09:00-17:00
Onsdag09:00-17:00
Torsdag09:00-17:00
Fredag09:00-17:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Find lån med samme beløb