Bank Norwegian lån 2023

Bank Norwegian har et lån på 5.000 – 400.000 kr. med en løbetid på 1 – 15 år. Din låneansøgning gennemgås efter 1-2 dage og pengene kan herefter være på din NemKonto efter 2-3 hverdage. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et Norwegian lån. Husk også at der er 14 dages fortrydelsesret på alle lån i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Når din låneansøgning er godkendt, udbetaler Bank Norwegian pengene med det samme. Herefter vil der gå 2-3 hverdage før pengene er på din NemKonto.

Nej, du kan ikke få et Bank Norwegian lån, hvis du er registreret i RKI. Bank Norwegian og andre låneudbydere vil normalt ikke godkende låneansøgninger fra personer, der er registreret i RKI eller Debitor Registret. En RKI-registrering er et tegn på dårlig betalingshistorik og øger risikoen for, at långiveren ikke får pengene tilbage. Derfor foretrækker låneudbydere at låne penge til personer med en god kreditværdighed og uden RKI-registrering. Det er vigtigt at tage skridt til at forbedre din økonomiske situation og komme ud af RKI, før du prøver at få et lån.

Bank Norwegian tilbyder mulighed for at forhøje dit lån. Hvorvidt du kan få bevilliget en forhøjelse af dit lån afhænger af din nuværende låneaftale og din kreditværdighed. Du bør kontakt Bank Norwegian direkte for at få mere information om dine muligheder for at forhøje dit lån.

Krav til ansøgere

For at ansøge om et Bank Norwegian lån, skal du leve op til følgende krav:

  • Være mindst 23 år gammel
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Have en en konto i en dansk bank
  • Have fast bopæl i Danmark
  • Have en fast indtægt

Udover ovenstående krav, laver Bank Norwegian også en kreditvurdering af dig.

Alternativer til banknorwegian.dk

Bank Norwegian Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 500 anmeldelser, har Bank Norwegian fået 2 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Blandt de positive anmeldelser af Bank Norwegian, roses långiveren for at have en hurtig og effektiv låneproces, samt en god kundeservice på telefon.

Bank Norwegians lån har dog også fået en del negative anmeldelser på Trustpilot. De fleste af de negative anmeldelser kommer på baggrund af at Bank Norwegian har haft rentestigninger, som har påvirket mange af deres kunder.

Bank Norwegian kontakt

Websitebanknorwegian.dk
Telefon+45 70 80 11 00
E-mailmail@banknorwegian.dk
Live chatNej
VirksomhedNOBA Bank Group AB
AdresseSnarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge

Bank Norwegian åbningstider

Mandag10:00-16:00
Tirsdag10:00-16:00
Onsdag10:00-16:00
Torsdag10:00-16:00
Fredag10:00-16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Find lån med samme beløb