Lån penge uden sikkerhed i 2023: Ansøg om billige lån online

Lån penge uden sikkerhed hos låneudbydere i oversigten. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om billige lån uden sikkerhed ved flere låneudbydere og vælge det bedste lån ud fra de lånetilbud du modtager. Husk også at der er 14 dages fortrydelsesret på alle lån uden sikkerhed i Danmark.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed er en type lån, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed i form af pant til långiveren som garanti for tilbagebetaling af lånet. Et lån uden sikkerhed vil ofte være et forbrugslån, men kan også være andre lånetyper som en kassekredit, SU-lån eller kviklån.

Det er muligt at få et online lån uden sikkerhed på mellem 1.000 og 500.000 kroner. Hvis du vil låne mere, skal du normalt give en form for sikkerhed for lånet.

Hvad er et lån med sikkerhed?

Et lån med sikkerhed er et lån, hvor långiver tager pant i det aktiv du låner til som sikkerhedsstillelse for lånet. Hvis du ikke er i stand til at betale lånet tilbage, før långiver ret til at tage dit aktiv i besiddelse for at dække det skyldige beløb, når du stiller sikkerhed for lånet. Lån med sikkerhed inkluderer pantelån, realkreditlån, billån, andelsboliglån og boliglån. En af fordelene ved lån med sikkerhed er at renten ofte er lavere.

Fordele og ulemper ved lån uden sikkerhed

Her er fordelene og ulemperne ved at låne penge uden sikkerhed:

Fordele

 • Ingen krav om sikkerhedsstillelse
 • Nem ansøgningsproces
 • Mulighed for fast rente
 • Hurtig udbetaling

Ulemper

 • Høje renter og ÅOP
 • Kortere tilbagebetalingsperiode
 • Kan lede til gældsspiral
 • Eventuelt høje gebyrer

Hvor kan jeg låne penge uden sikkerhed?

Du kan låne penge uden sikkerhed hos online låneudbydere, i banken eller af staten. Nogle af de bedste steder at låne penge uden sikkerhed inkluderer:

 • Online låneudbydere: Mange online långivere tilbyder hurtige lån uden sikkerhed. Disse långivere har normalt en nem ansøgningsproces og hurtig udbetaling af lån.
 • Banken: Banker tilbyder lån uden sikkerhed til konkurrencedygtige rentesatser. Det kan være en god idé at kontakte din lokale bank for at høre om deres tilbud. Det er dog vigtigt at bemærke, at godkendelsesprocessen hos traditionelle banker kan være længere og mere krævende end hos andre online långivere.
 • Staten: Hvis du er studerende og på SU kan du få et meget billigt lån uden sikkerhed ved hjælp af et SU-lån. Renten på SU-lån er markant lavere end andre usikrede lån, men det er et krav at du er studerende for at kunne optage SU-lån.

Hvis du vil finde et billig lån uden sikkerhed kan det være en god idé at bruge en låneformidler til at indhente lånetilbud fra flere banker og online låneudbydere. Låneformidlere fungerer som mellemmænd mellem dig og forskellige långivere. De sammenligner forskellige lånemuligheder for dig og hjælper dig med at finde et lån uden sikkerhed til en lav rente.

Husk altid at sammenligne forskellige lånetilbud, rentesatser og betingelser, før du træffer en beslutning om at låne penge uden sikkerhed. Det vil sikre, at du får det bedste og billigste lån til dit individuelle behov.

Ansøg og lån penge nu uden sikkerhed med en af disse låneudbydere:

Billige lån uden sikkerhed

LåneudbyderLånebeløbLøbetidAlderskrav
Bank Norwegian4.000 – 400.000 kr.12 – 180 måneder23 år
D:E:R Privat Finans10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år
Ferratum1.500 – 50.000 kr.5 – 60 måneder21 år
Føniks Privatlån10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år
KreditNU4.000 – 25.000 kr.24 måneder23 år
L’EASY10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år
Nordcredit1.000 – 25.000 kr.12 måneder18 år
Nordiclån10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år
PayMark Finans10.000 – 150.000 kr.36 – 102 måneder20 år

Krav til lån uden sikkerhed

For at optage lån uden sikkerhed, skal du som minimum opfylde disse krav:

 • Du skal minimum være 18 år
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du skal have et MitID
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du må ikke være i RKI eller Debitor Registret

Kravene kan variere fra udbyder til udbyder. Nogle låneudbydere kræver, at du skal være mindst 20 år, mens andre kræver, at du skal være mindst 21 år eller 23 år. Der er også meget variation ift. krav om indtægt. Lån nemt uden sikkerhed ved at tjekke låneudbyderens krav, før du låner.

Kan jeg få et lån uden sikkerhed og kreditvurdering?

Hvis du vil tage lån uden sikkerhed, kræver alle låneudbydere en kreditvurdering. Formålet med en kreditvurdering er at vurdere din evne til at tilbagebetale lånet.

Det er ikke muligt at få et lån uden kreditvurdering, pånær hvis du stiller sikkerhed for lånet. Det kan du eksempelvis gøre med et realkreditlån eller pantelån.

Krav til dokumentation

Når du tager et lån uden sikkerhed er det et lovkrav at låneudbyderne vurderer om du er kreditværdig. For at lave en kreditvurdering til et kontantlån uden sikkerhed, skal du bruge følgende dokumentation:

 • Dokumentation for din identitet
 • Dokumentation for din indtægt
 • Din seneste årsopgørelse fra SKAT

Låneudbyderne skal vide hvem du er og derfor skal du underskrive låneaftalen med MitID. Nogle låneudbydere henter automatisk din årsopgørelse ved at du giver samtykke til SKAT om at dele dem, men du skal typisk selv indsende din sidste lønseddel.

Grundet dokumentationskrav til kreditvurderingen er det ikke muligt både at få et lån uden sikkerhed og dokumentation.

Lån penge uden sikkerhed og RKI

Hvis du er registreret i RKI, betyder det, at du tidligere har haft problemer med at betale dine regninger. Derfor er det ikke muligt at få et lån uden sikkerhed trods RKI, da låneudbyderne vil anse dig som en større risiko.

Du kan kun låne penge trods RKI, hvis du kan stille sikkerhed for lånet eller finde nogen, der kan kautionere for dit lån uden sikkerhed og RKI. Det kan gøres med et pantelån eller kautionistlån.

Hvordan får man et hurtigt lån uden sikkerhed?

Hvis du ønsker et hurtigt lån uden sikkerhed, er der forskellige muligheder online. Flere låneudbydere tilbyder lån hurtigt uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke skal stille noget som garanti for lånet, som det ofte er tilfældet ved traditionelle banklån. Du skal blot udfylde en online ansøgning med oplysninger som dit navn, adresse og økonomiske situation. Herefter vil låneudbyderen vurdere din ansøgning og afgøre, om de vil tilbyde dig et lån.

Det er også muligt at låne små beløb uden sikkerhed. Dette er særligt nyttigt, hvis du bruger penge til at dække uforudsete udgifter. Du kan ofte modtage et svar og få pengene ind på din konto i løbet af et par dage, nogle gange endda samme dag.

At låne penge hurtigt uden sikkerhed er en nem og hurtig løsning for mange, men det er vigtigt at huske på, at disse lån ofte har højere renter end traditionelle banklån. Det er derfor vigtigt at overveje din økonomiske situation omhyggeligt og sikre dig, at du er i stand til at tilbagebetale lånet inden for den aftalte tidsramme.

Hvordan du får et hurtigt lån uden sikkerhed afhænger også af din nuværende situation. Her er et overblik dine muligheder for at låne penge uden sikkerhed:

Privatlån uden sikkerhed

Der er findes mange muligheder for at få et privatlån uden sikkerhed. Her er et overblik over de forskellige måder for at låne penge uden sikkerhed som privatperson:

1. Forbrugslån

Forbrugslån er en type lån af lån der bruges til forbrug. Der er typisk tale om et banklån uden sikkerhed, som kan bruges til rejser, elektronik eller møbler. Du kan både få et forbrugslån hos din egen bank eller hos en online låneudbyder.

Hvis du vil finde billige forbrugslån uden sikkerhed, kan det være en god idé, at bruge en låneformidler, som kan indhente lånetilbud fra flere banker og låneudbydere på én gang. Det kan gøre det nemmere at finde frem til det billigste lån.

2. Kassekredit

En kassekredit er en kreditaftale med banken, der tillader kunden at overtrække sin konto op til en aftalt grænse, hvilket giver kunden finansiel fleksibilitet til at håndtere uforudsete udgifter. Du kan både få en kassekredit uden sikkerhed i banken eller hos en online låneudbyder.

Fordelen ved en kassekredit er at du kan få meget små lån uden sikkerhed, som passer præcis til det lånebehov du har. For at blive godkendt til en kredit uden sikkerhed skal du kunne dokumentere at du har en sund økonomi og er kreditværdig.

3. Kviklån

Kviklån er en type af usikrede lån, der gør det muligt at få minilån uden sikkerhed med meget hurtig udbetaling. Et kviklån må maksimalt have en ÅOP på 35%. Der findes mange forskellige online låneudbydere, hvor du kan optage nye kviklån uden sikkerhed.

Fordelen ved et kviklån er at du kan få et lån uden sikkerhed, som har meget lave krav, hurtig udbetaling og en nem ansøgningsproces, som gør den attraktiv for mobilbrugere, der ønsker et nemt mobillån uden sikkerhed. Selvom kviklån gør det muligt at få et hurtig lån uden sikkerhed, skal du være opmærksom på at omkostningerne kan være høje.

4. SU-lån

SU-lån er en form for studielån uden sikkerhed, som du kan få hvis du er studerende i Danmark. For at få et SU-lån er det et krav at du modtager SU. Fordelen ved et SU-lån er at renten er markant lavere end hvis du tager et kviklån eller SMS-lån uden sikkerhed.

Erhvervslån uden sikkerhed

Erhvervslån uden sikkerhed kan bruges til at finansiere opstart af en virksomhed, forretningsudvikling eller til at dække et uforudset likviditetsbehov. Det er muligt at få et virksomhedslån uden sikkerhed hos flere låneudbydere i Danmark. Hvad end du har en enkeltmandsvirksomhed, et anpartselskab eller noget helt tredje er det muligt at få et firma lån uden sikkerhed.

Kvinde er blevet godkendt til et mobil lån uden sikkerhed.