NordCredit lån 2024

NordCredit tilbyder en kredit på 1.000 – 25.000 kr. med en ubegrænset og fleksibel løbetid. Din låneansøgning gennemgås hurtigt og lånet udbetales på en bankdag. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et NordCredit lån. Husk også at der er 14 dages fortrydelsesret på alle lån i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan trække penge fra din kreditkonto så snart du er godkendt til lånet. Herefter udbetaler NordCredit dine penge med straksoverførsel.

Nej, NordCredit tilbyder ikke lån med udbetaling i weekenden. Hvis der udbetales efter klokken 11 om fredagen vil pengene først være på din konto om mandagen.

Hvis du er registreret i RKI, vil du ikke kunne få et lån hos NordCredit. Det skyldes, at registrering i RKI ofte er et tegn på, at man tidligere har haft problemer med at betale sine regninger. Dermed anses du for at være en høj risiko for långiveren. Det gælder ikke kun for NordCredit, men for de fleste låneudbydere. Derfor vil din låneansøgning blive afvist, hvis du er registreret i RKI.

Ja, du kan ansøge om at forhøje dit lån hos NordCredit efter en længere periode, hvor du har afbetalt på dit eksisterende lån. Den første udbetaling kan maksimalt være 10.000 kroner. Efter de første betalinger stiger kreditgrænsen.

Krav til ansøgere

For at ansøge om et NordCredit lån, skal du leve op til følgende krav:

  • Være mindst 18 år
  • Have en dansk bankkonto
  • Have et dansk telefonnummer
  • Have bopæl i Danmark
  • Have en fast indkomst
  • Ikke være i RKI eller Debitor Registret

Udover ovenstående krav, laver NordCredit også en kreditvurdering af dig.

Alternativer til NordCredit.dk

NordCredit Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 160 anmeldelser, har NordCredit fået 4,4 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Det gør NordCredit til en af de bedst bedømte låneudbydere på nettet.

De positive anmeldelser roser NordCredit for at have et godt koncept, venlig kundeservice, hurtig udbetaling og at pengene kan trækkes umiddelbart efter godkendelse.

Blandt de få negative anmeldelser på Trustpilot, kritiseres NordCredit for at sende mange opfølgende e-mails og SMS’er, samt at kundeservice kan være svær at få fat på i travle perioder.

NordCredit kontakt

Websitenordcredit.dk
Telefon+45 78 79 37 34
E-mailkundeservice@nordcredit.dk
Live chatNej
VirksomhedGF Money Consumer Finance ApS
AdresseCarl Jacobsens Vej 16, 2500 Valby

NordCredit åbningstider

Mandag09:00-16:00
Tirsdag09:00-16:00
Onsdag09:00-16:00
Torsdag09:00-16:00
Fredag09:00-16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Find lån med samme beløb