Små lån med straks udbetaling i 2023: Få et lille lån online

Find små lån med straks udbetaling ved at sammenligne låneudbydere i oversigten. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et lille lån hos flere lånefirmaer og vælge det bedste lån ud fra de lånetilbud du modtager. Husk at der er 14 dages fortrydelsesret på alle lån i Danmark.

Hvad er et lille lån?

Et lille lån er lån med et lavt lånebeløb, som ofte benyttes til at dække uforudsete udgifter som en uventet regning. Små lån er typisk mindre end forbrugslån og har en kortere løbetid, hvilket gør lånene lettere at tilbagebetale. Selvom de årlige omkostninger i procent (ÅOP) kan være højere for små lån, er de samlede kreditomkostninger ofte lavere end for større lån, da lånebeløbet er mindre.

Typer af små lån inkluderer blandt andet kortfristede kviklån, kassekredit, SMS-lån og pantelån. Disse online lån adskiller sig fra traditionelle banklån, idet de har mindre strenge krav til låntagerens kreditværdighed.

Låneprocessen for små lån online er normalt hurtig og nem. Små lån på nettet har hurtig udbetaling på 1-3 dage og flere låneudbydere tilbyder endda små lån med straks udbetaling. På trods af deres hurtige godkendelsesproces, bør små lån ikke bruges til at dække et længerevarende lånebehov.

Fordele og ulemper ved små lån

Her er fordelene og ulemperne ved at optage små lån på nettet:

Fordele

 • Nem ansøgningsproces
 • Lån uden sikkerhed
 • Hurtig udbetaling

Ulemper

 • Høj ÅOP
 • Kort løbetid
 • Lavt udvalg af låneudbydere

Lavt udbud af små lån i Danmark

I Danmark er det svært at få små lån på under 1.000 kr. Det skyldes, at der i juli 2020 blev indført en ny dansk lovgivning som medførte et loft på 35% ÅOP for alle lån og et forbud mod markedsføring af lån med en ÅOP på over 25%.

Disse ændringer har gjort det mindre lukrativt for online låneudbydere at tilbyde små lån nu i Danmark, da ÅOP og rentesatsen på små lån med kort løbetid skal være højere end ved større lånebeløb for at kunne betale sig for låneudbyderne.

Derfor har mange låneudbydere skiftet til større forbrugslån med længere løbetid, mens omkring 50% af små lånefirmaer har lukket ned for deres mikrolån umiddelbart efter ændringen i dansk lovgivning.

Selvom lovændringen har reduceret antallet af små lån i Danmark, har lovændringen også haft den utilsigtede konsekvens, at danske forbrugere søger efter alternativer til at dække deres behov for mindre lånebeløb.

Kan man optage små lån i udlandet?

Selvom loven ikke forbyder dig i at optage lån i udlandet, er det i praksis nærmest umuligt at låne små beløb i andre lande som dansk statsborger.

De fleste udenlandske långivere i lande som Sverige og Norge låner kun ud til deres egne statsborgere, ligesom det er tilfældet i Danmark.

Derfor er det nemmere og bedre at optage et lidt større lån i Danmark, hvis du har behov for at låne penge.

Hvor kan man låne små beløb?

Hvis du har behov for at låne et mindre beløb kan du spørge din egen bank om de kan hjælpe med et mindre lån. Det vil typisk kræve en god kreditvurdering og en stabil økonomi.

Du kan også låne penge af venner eller familie. Det kan være det billigste lån, da du ofte kan låne penge helt uden renter og gebyrer. Dog kan det medføre private konflikter, hvis betalingen ikke bliver overholdt.

Der er mange online låneudbydere der tilbyder små lån. Det blandt andet muligt at optage mindre kviklån eller såkaldte SMS-lån. Vær opmærksom på at renter og gebyrer på denne type lån ofte er højere end ved et almindeligt banklån.

Inden du optager små lån, er det vigtigt at du gør op med dig selv, om du har råd til at betale lånet tilbage indenfor den aftalte tid. Husk også at sammenligne forskellige lånetilbud for at finde det mest fordelagtige for dig.

Oversigt over låneudbydere der tilbyder små lån:

LåneudbyderLånebeløbLøbetidAlderskrav
Bank Norwegian4.000 – 400.000 kr.12 – 180 måneder23 år
Cashper3.000 – 20.000 kr.6 måneder18 år
Ferratum1.500 – 50.000 kr.5 – 60 måneder21 år
KreditNU4.000 – 25.000 kr.24 måneder23 år
Nordcredit1.000 – 25.000 kr.Fleksibel18 år
Pantsat1.000 – 100.000 kr.Fleksibel18 år

Små lån med straks udbetaling

Mange låneudbydere tilbyder små lån med straks udbetaling. Her kan du få dit lån udbetalt inden for kort kort tid og have pengene på din konto på få timer eller endda få udbetalt små lån på minuttet efter, at dit lån er blevet godkendt. Det er altid en god idé at tjekke lånevilkårene for at bekræfte om det er muligt hos den specifikke låneudbyder.

Tidligere har der været flere muligheder for at få et lån med straks udbetaling i weekenden, men i dag er det nærmest kun muligt at få udbetalt små hurtige lån i hverdagen. Det er stadig muligt at få små lån på dagen hos enkelte låneudbydere i både hverdage og weekenden.

Krav til at optage små lån uden sikkerhed

For at optage små lån uden sikkerhed, skal du som minimum opfylde disse krav:

 • Du skal minimum være 18 år
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du skal have et MitID
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du må ikke være i RKI eller Debitor Registret

Hvis du vil tage små lån uden sikkerhed, kræver alle låneudbydere en kreditvurdering. Formålet med en kreditvurdering er at vurdere din evne til at tilbagebetale lånet. Det er ikke muligt at få små lån uden kreditvurdering, pånær hvis der stilles sikkerhed for lånet.

Kan man optage små lån trods RKI?

Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret kan du typisk ikke få usikrede lån. Men det er muligt at optage små lån trods RKI, hvis du kan stille sikkerhed i dine ejendele. Her vil pantelån være den eneste mulighed for at få et lån, hvis du er registreret i RKI.

Hvis du ønsker at låne små beløb trods RKI, er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, inden du tager en beslutning. Det vil altid være en god idé at søge rådgivning, inden du optager et lille lån trods RKI, for at sikre, at du er klar over alle konsekvenserne.

Når du har været i RKI i over 5 år bliver din registrering slettet automatisk fra RKI-registret. Herefter vil du igen kunne låne penge. Hvis du tidligere har haft økonomiske udfordringer bør du altid søge hjælp hos en økonomisk rådgiver før du låner.

Hvordan finder man billige små lån?

For at finde de billigste små lån er det vigtigt at starte med at lægge et budget for dit økonomiske behov for at låne. Formålet med at lægge et budget er at du får kortlagt dit lånebehov, så du har en bedre forståelse for hvad der er nok til dække et midlertidigt behov for penge og hvad der er realistisk for dig at tilbagebetale.

Herefter skal du sammenligne forskellige låneudbydere for at kunne træffe velinformerede beslutninger om hvilke billige små lån der er bedst til dit individuelle behov. Vær opmærksom på både renter og gebyrer, da disse kan variere meget. Du kan med fordel bruge sammenligningstjenester til at gøre processen nemmere og gøre det mere overskueligt at finde billige lån.

Har små lån lav rente er det ikke ens betydning med at der lavere omkostninger forbundet med lånet. De kan have andre gebyrer som giver mindre favorable lånevilkår.

En af de vigtigste ting at sammenligne lån ud fra er de samlede kreditomkostninger. De samlede kreditomkostninger viser alle omkostninger forbundet med at låne penge online hos den specifikke låneudbyder. Men da to låneudbydere kan have forskellige lånebeløb kan det nogle gange være nemmere at se efter den laveste ÅOP, som viser de samlede årlige omkostninger i procent og gør det nemmere at sammenligne lån med små beløb med et lidt større lån.

Husk også at de enkelte udbydere kan variere baseret på deres vilkår og betingelser. Så selvom små billige lån hos to låneudbydere kan se ens ud ved første øjekast, kan de faktiske omkostninger variere betydeligt afhængigt af lånevilkårene. Sørg derfor for at læse det med småt og forstå alle vilkår og betingelser før du godkender et lån.

Overvej at samle dine små lån

Hvis du har mange lån og klatgæld hos forskellige låneudbydere kan du ofte spare penge ved at samle dine små lån. Det skyldes, at små lån ofte har en højere rente, som gør dem dyrere end større lån.

Ved at samle små lån i ét større lån, der kan dække alle de mindre lån, kan du ofte få en lavere rente og dermed en lavere samlet månedlig ydelse. På den måde kan du altså undgå unødvendig gæld og få et bedre overblik over din gæld.

Det er vigtigt at bemærke at det ikke er altid du kan spare penge ved at lave et samlelån.

Mand sammenligner små lån på mobilen.

Lån penge små beløb