3 Bondora crowdlending alternativer i 2023

Bondora crowdlending platform

Overvejer du at investere via Bondora? Lær om platformen og se alternativer, før du opretter en konto.

Om Bondora

Bondora er en platform til crowdlending, der giver investorer mulighed for at investere i lån.

Bondora har et årligt gennemsnitligt afkast på omkring 8%. Det er lavere end det gennemsnitlige afkast, som mange andre crowdlending platforme tilbyder.

Dog har Bondora en lav minimumsinvestering på kun €10 og investeringsproduktet Bondora Go & Grow, som gør det let for investorer at komme i gang.

3 bedste alternativer til Bondora

Er du på udkig efter et godt alternativ til Bondora? Danske investorer bruger i øjeblikket følgende populære platforme til crowdlending:

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Inden man investerer via en crowdlending-platform, er det afgørende at være bevidst om de mange risici, der er forbundet med denne investeringsform. Få et indblik i risikoerne ved crowdlending her.

Bondora Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 7.500 anmeldelser på Trustpilot, har Bondora fået en TrustScore på 4,1 ud af 5 stjerner.

De fleste, der har anmeldt på Bondora på Trustpilot, har givet platformen 5 stjerner.

De positive anmeldelser roser Bondora for at være nem at overskue med en dansk side og at platformen fungerer som forventet.

Nogle få investorer oplever dog problemer med at få pengene ud fra platformen, hvilket har resulteret i nogle dårlige anmeldelser.

Danske konkurrenter til Bondora

Der findes kun et fåtal af crowdfunding-platforme i Danmark. Bondora har derfor ikke mange danske konkurrenter. Platformene i Danmark håndterer både lån til personer, virksomheder og ejendomsprojekter.

Liste over danske alternativer til Bondora:

De danske crowdlending-platforme har den fordel overfor udenlandske platforme at skatten er nemmere at håndtere, da de fleste automatisk indberetter til SKAT.

Skat af Bondora

Bondora indberetter ikke automatisk dine gevinster og tab. Du er derfor selv ansvarlig for at indberette både tab og gevinster.

Ønsker du at foretage crowdlending med mindre administration, anbefales det at du ser nærmere på nogle af de danske crowdlending-platforme, som ofte indberetter automatisk.

Ofte stillede spørgsmål

Bondora er en online investeringsplatform, der giver private investorer mulighed for at investere i lån.

Platformen giver investorerne mulighed for at diversificere deres investeringer og tjene et afkast ved at investere i kort- og mellemlange lån, der udstedes af låntagere fra hele Europa.

Bondora tilbyder også investeringsstrategier og investeringsværktøjer, der hjælper investorer med at opnå deres investeringsmål.

Der findes mange gode alternativer til Bondora. Se de bedste alternativer her.