3 Flex Funding crowdlending alternativer i 2025

FlexFunding crowdlending platform

Overvejer du at investere via Flex Funding? Lær om platformen og se alternativer, før du opretter en konto.

Om Flex Funding

Flex Funding blev grundlagt i 2013 og er den første crowdlending-platform i Danmark. På platformen har investorerne mulighed for at låne penge til virksomheder, så længe de investerer mindst 200 kroner.

Platformen har et årligt gennemsnitligt afkast på 5,52%. Sammenlignet med andre crowdlending platforme, er afkastet rimelig lavt.

Indtil nu har Flex Funding formidlet lån til virksomheder i over 500 millioner kroner, hvilket gør dem til den andenstørste crowdlending-platform i Danmark.

Investorerne skal dog være opmærksomme på, at de kan miste deres investeringer, hvis den lånte virksomhed går konkurs, da de først er blevet gennemgået af en kreditvurdering.

3 bedste alternativer til Flex Funding

Er du på udkig efter et godt alternativ til Flex Funding? Danske investorer bruger i øjeblikket følgende populære platforme til crowdlending:

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Inden man investerer via en crowdlending-platform, er det afgørende at være bevidst om de mange risici, der er forbundet med denne investeringsform. Få et indblik i risikoerne ved crowdlending her.

Flex Funding Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 100 anmeldelser på Trustpilot, har Flex Funding fået en TrustScore på 3,8 ud af 5 stjerner.

De fleste, der har anmeldt på Flex Funding på Trustpilot, har givet platformen 5 stjerner.

De positive anmeldelser roser Flex Funding for at give god vejledning både i forbindelse med søgning af kapital og investering i lån.

Nogle få investorer mener dog at risikovurderingerne er mangelfulde, hvilket har resulteret i nogle dårlige anmeldelser.

Danske konkurrenter til Flex Funding

Der findes kun en håndfuld crowdfunding-platforme i Danmark. Flex Funding har altså ikke mange danske konkurrenter. Platformene i Danmark håndterer både lån til personer, virksomheder og ejendomsprojekter.

Liste over danske alternativer til Flex Funding:

De danske crowdlending-platforme har den primære fordel at skatten er nemmere at håndtere, da de fleste automatisk indberetter til SKAT.

Skat af Flex Funding

Indberetningerne til SKAT af afkast på Flex Funding fremgår af din transaktionsoversigt. Den finder du her.

Ofte stillede spørgsmål

Flex Funding blev startet i 2013 og var det første crowdlending-platform i Danmark. Platformen giver investorer mulighed for at tjene penge på at støtte virksomheder ved at låne dem penge.

Der findes mange gode alternativer til Flex Funding. Se de bedste alternativer her.