3 FlexFunding crowdlending alternativer i 2024

FlexFunding crowdlending platform

Overvejer du at investere via FlexFunding? Lær om platformen og se alternativer, før du opretter en konto.

Om FlexFunding

FlexFunding blev grundlagt i 2013 og er den første crowdlending-platform i Danmark. På platformen har investorerne mulighed for at låne penge til virksomheder, så længe de investerer mindst 200 kroner.

Platformen har et årligt gennemsnitligt afkast på 5,52%. Sammenlignet med andre crowdlending platforme, er afkastet rimelig lavt.

Indtil nu har FlexFunding formidlet lån til virksomheder i over 500 millioner kroner, hvilket gør dem til den andenstørste crowdlending-platform i Danmark.

Investorerne skal dog være opmærksomme på, at de kan miste deres investeringer, hvis den lånte virksomhed går konkurs, da de først er blevet gennemgået af en kreditvurdering.

3 bedste alternativer til FlexFunding

Er du på udkig efter et godt alternativ til FlexFunding? Danske investorer bruger i øjeblikket følgende populære platforme til crowdlending:

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Inden man investerer via en crowdlending-platform, er det afgørende at være bevidst om de mange risici, der er forbundet med denne investeringsform. Få et indblik i risikoerne ved crowdlending her.

FlexFunding Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 100 anmeldelser på Trustpilot, har FlexFunding fået en TrustScore på 3,8 ud af 5 stjerner.

De fleste, der har anmeldt på FlexFunding på Trustpilot, har givet platformen 5 stjerner.

De positive anmeldelser roser FlexFunding for at give god vejledning både i forbindelse med søgning af kapital og investering i lån.

Nogle få investorer mener dog at risikovurderingerne er mangelfulde, hvilket har resulteret i nogle dårlige anmeldelser.

Danske konkurrenter til FlexFunding

Der findes kun en håndfuld crowdfunding-platforme i Danmark. FlexFunding har altså ikke mange danske konkurrenter. Platformene i Danmark håndterer både lån til personer, virksomheder og ejendomsprojekter.

Liste over danske alternativer til FlexFunding:

De danske crowdlending-platforme har den primære fordel at skatten er nemmere at håndtere, da de fleste automatisk indberetter til SKAT.

Skat af FlexFunding

Indberetningerne til SKAT af afkast på FlexFunding fremgår af din transaktionsoversigt. Den finder du her.

Ofte stillede spørgsmål

FlexFunding blev startet i 2013 og var det første crowdlending-platform i Danmark. Platformen giver investorer mulighed for at tjene penge på at støtte virksomheder ved at låne dem penge.

Der findes mange gode alternativer til FlexFunding. Se de bedste alternativer her.