3 Fundbricks crowdlending alternativer i 2024

Fundbricks crowdlending platform

Overvejer du at investere via Fundbricks? Lær om platformen og se alternativer, før du opretter en konto.

Om Fundbricks

Fundbricks er en af de nyeste danske platforme til crowdlending. Her kan du låne penge ud til ejendomsprojekter. Fundbricks blev stiftet i 2018 og er ejet af de to partnere Thomas Rolin og Thomas Sonne-Schmidt.

Afkastet er højere end for de fleste andre danske crowdlending platforme og er omkring 8-12%.

For at bruge Fundbricks skal du mindst investere 10.000 kroner, selvom minimumsinvesteringen kan være helt op til 50.000 kroner. Det gør desværre platformen utilgængelig for privatinvestorer, som ikke har mange penge at investere for. Heldigvis findes der mange andre gode crowdlending platforme, hvor du skal investere meget mindre.

Som investor skal du ikke betale nogen administrationsomkostninger, da disse udgifter pålægges ejendomsudvikleren.

3 bedste alternativer til Fundbricks

Vil du gerne finde et godt alternativ til Fundbricks? Her er nogle af de mest populære crowdlending-platforme, som danske investorer bruger lige nu:

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Før man foretager en investering via en crowdlending-platform, er det kritisk at være opmærksom på de mange risici, der er forbundet med denne form for investering. Lær om risiko ved crowdlending her.

Fundbricks Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 30 anmeldelser på Trustpilot, har Fundbricks fået en TrustScore på 4,7 ud af 5 stjerner.

De fleste der har delt deres erfaringer med Fundbricks på Trustpilot, har givet platformen 5 stjerner.

I skrivende stund er der kun positive anmeldelser, som roser servicen og at afkastet er som lovet. Der er ingen anmeldelser med seriøs kritik af Fundbricks.

Danske konkurrenter til Fundbricks

Der findes kun en håndfuld crowdfunding-platforme i Danmark. Det betyder at Fundbricks ikke har mange danske konkurrenter. Disse platforme tilbyder finansieringsløsninger til både private, virksomheder og ejendomme.

Liste over danske alternativer til Fundbricks:

De danske crowdlending-platforme har den primære fordel at skatten er nemmere at håndtere, da de fleste automatisk indberetter til SKAT.

Skat af crowdlending på Fundbricks

Fundbricks indberetter ikke afkastet af dine lån til SKAT.

På deres hjemmeside skriver Fundbricks, at de renteindtægterne fra lån skal indberettes i rubrik 39 på selvangivelsen.

Fundbricks anbefaler, at man rådfører sig med en revisor.

Ofte stillede spørgsmål

Fundbricks er en af de nyeste danske platforme for crowdlending, som blev grundlagt i 2018. Platformen giver investorer mulighed for at låne penge ud til ejendomsprojekter.

Der findes mange gode alternativer til Fundbricks. Se de bedste alternativer her.