Norm Invest Anmeldelse 2024

Norm Invest en nem investeringsløsning til investering gennem frie midler, pension og virksomhed. På platformen kan du med høj risikospredning og ekstremt lave omkostninger på 0,60% – 0,80%.

 • Bedste investeringsrobot i Danmark
 • Bedste investeringplatform til virksomheder

En af Norm Invest store fordele er deres nemme og fuldautomatiske setup, hvor du ud fra nogle spørgsmål laver en investeringsplan og så klarer investeringsrobotten resten.

Den største ulempe ved Norm Invest er, at al investering på platformen er lagerbeskattet. Det betyder, at du hvert år skal betale skat af det afkast du har haft. Denne type beskatning er ofte mindre favorabel for privatpersoner end realisationsbeskatning. For virksomheder gør det ingen forskel.

Hvis du som privatinvestor i stedet ønsker beskatning ud fra realisationsprincippet, så overvej i stedet at oprette en Nordnet Månedsopsparing.

Hvad er Norm Invest?

Norm Invest anmeldelse

Norm Invest er en investeringsrobot, der blev stiftet i 2015 af NORD.investments Fondsmæglerselskab A/S. Det er en af de mest populære investeringsrobotter i Danmark.

Norm Invest adskiller sig fra almindelige børsmæglere, som Nordnet, SaxoInvestor og eToro, ved udelukkende at tilbyde automatisk investering i ETF’er. Du kan altså ikke selv handle med værdipapirer på platformen.

Mange danske investorer har valgt Norm Invest af følgende årsager:

 • 100% automatisk investering
 • Ekstremt lave omkostninger

Alt dette og mere kan du lære mere om i denne Norm Invest anmeldelse.

Fordele ved Norm Invest

 • Fine Trustpilot anmeldelser: Det fleste kunder er tilfredse med Norm Invest og platformen har primært 5-stjernede Trustpilot anmeldelser.
 • Automatisk investering: Hvis du ønsker et fuldautomatisk investeringssetup, kan Norm Invest være en god mulighed.
 • Gratis investeringsplan: Norm Invest tilbyder en gratis investeringsplan. Få en skræddersyet investeringsplan her.
 • Automatisk indberetning til SKAT: Norm Invest indberetter automatisk dine handler til SKAT, hvilket betyder at du spare en masse tid på administration i forbindelse med årsopgørelsen.
 • Lave omkostninger: Norm Invest har lave omkostninger, hvilket betyder at en større del af afkastet går til dig.
 • Dansk kundeservice: Hos Norm Invest kan du få hjælp af en dansk kundeservice.
 • Stor risikospredning: Når du investerer gennem Norm Invest er der stor risikospredning, da der investeres i brede ETF’er.
 • App: Hos Norm Invest kan du holde styr på dine investeringer via en app.

Ulemper ved Norm Invest

 • Lagerbeskatning: Alle dine investeringer på Norm Invest beskattes ud fra lagerprincippet, hvilket betyder, at du skal betale skat af dine gevinster årligt. Hvis du ønsker at lave automatisk investering efter realisationsprincippet, hvor du først betaler skat når du sælger, er det bedste alternativ at oprette en Nordnet Månedsopsparing.
 • Høj minimumsinvestering: På Norm Invest er den mindste investering 10.000 kroner.
 • Mindre kontrol over dine investeringer: Da der investeres ud fra en investeringsplan får du mindre kontrol over dine investeringer, end hvis du selv udvalgte aktier og ETF’er.

Norm Invest Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 650 anmeldelser, har Norm Invest fået 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Det gør Norm Invest til en af de bedst anmeldte investeringsrobotter i Danmark.

Blandt de positive Norm Invest anmeldelser på Trustpilot, roses investeringsrobotten for at være en nem løsning til investering for begyndere. Her kan man investere med lave omkostninger og så har platformen en god chat, hvor man får hurtigt svar.

Investeringsplatformen har også modtaget nogle få negative anmeldelser fra kunder, som har været ramt af lidt lange ekspeditionstider.

Ofte stillede spørgsmål

Norm Invest er en investeringsrobot, som tilbyder en nem løsning på automatisk investering i ETF’er.

Platformen blev grundlagt i 2015 og er i dag en af de mest populære investeringsrobotter i Danmark.

Norm Invest kan være et godt valg, hvis du gerne vil foretage automatisk investering i ETF’er. Platformen er specielt oplagt til virksomheder, da der skal betales en årlig skat ud fra lagerprincippet.

Du bør ikke Norm Invest, hvis du foretrækker først at betale skat når du sælger dine investeringer, ud fra realisationsprincippet.

Se alle fordele og ulemper ved Norm Invest.

Norm Invest indberetter automatisk dine investeringer til SKAT. Det betyder, at du ikke selv skal indberette noget i forbindelse med din årsopgørelse. Dog skal du sikre dig at de tal som Norm Invest indberetter er korrekte.