NORD.investments Anmeldelse 2023

NORD.investments en nem investeringsløsning til investering gennem frie midler, pension og virksomhed. På platformen kan du med høj risikospredning og ekstremt lave omkostninger på 0,60% – 0,80%.

 • Bedste investeringsrobot i Danmark
 • Bedste investeringplatform til virksomheder

En af NORD.investments store fordele er deres nemme og fuldautomatiske setup, hvor du ud fra nogle spørgsmål laver en investeringsplan og så klarer investeringsrobotten resten.

Den største ulempe ved NORD.investments er, at al investering på platformen er lagerbeskattet. Det betyder, at du hvert år skal betale skat af det afkast du har haft. Denne type beskatning er ofte mindre favorabel for privatpersoner end realisationsbeskatning. For virksomheder gør det ingen forskel.

Hvis du som privatinvestor i stedet ønsker beskatning ud fra realisationsprincippet, så overvej i stedet at oprette en Nordnet Månedsopsparing.

Hvad er NORD.investments?

Nord Investments anmeldelse

NORD.investments er en investeringsrobot, der blev stiftet i 2015. Det er en af de mest populære investeringsrobotter i Danmark.

NORD.investments adskiller sig fra almindelige børsmæglere, som Nordnet, SaxoInvestor og eToro, ved udelukkende at tilbyde automatisk investering i ETF’er. Du kan altså ikke selv handle med værdipapirer på platformen.

Mange danske investorer har valgt NORD.investments grundet følgende:

 • 100% automatisk investering
 • Ekstremt lave omkostninger

Alt dette og mere kan du lære mere om i denne NORD.investments anmeldelse.

Fordele ved NORD.investments

 • Fine Trustpilot anmeldelser: Det fleste kunder er tilfredse med NORD.investments og platformen har primært 5-stjernede Trustpilot anmeldelser.
 • Automatisk investering: Hvis du ønsker et fuldautomatisk investeringssetup, kan NORD.investments være en god mulighed.
 • Gratis investeringsplan: NORD.investments tilbyder en gratis investeringsplan. Få en skræddersyet investeringsplan her.
 • Automatisk indberetning til SKAT: NORD.investments indberetter automatisk dine handler til SKAT, hvilket betyder at du spare en masse tid på administration i forbindelse med årsopgørelsen.
 • Lave omkostninger: NORD.investments har lave omkostninger, hvilket betyder at en større del af afkastet går til dig.
 • Dansk kundeservice: Hos NORD.investments kan du få hjælp af en dansk kundeservice.
 • Stor risikospredning: Når du investerer gennem NORD.investments er der stor risikospredning, da der investeres i brede ETF’er.
 • App: Hos NORD.investments kan du holde styr på dine investeringer via en app.

Ulemper ved NORD.investments

 • Lagerbeskatning: Alle dine investeringer på NORD.investments beskattes ud fra lagerprincippet, hvilket betyder, at du skal betale skat af dine gevinster årligt. Hvis du ønsker at lave automatisk investering efter realisationsprincippet, hvor du først betaler skat når du sælger, er det bedste alternativ at oprette en Nordnet Månedsopsparing.
 • Høj minimumsinvestering: På NORD.investments er den mindste investering 10.000 kroner.
 • Mindre kontrol over dine investeringer: Da der investeres ud fra en investeringsplan får du mindre kontrol over dine investeringer, end hvis du selv udvalgte aktier og ETF’er.

NORD.investments Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 500 anmeldelser, har NORD.investments fået 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Det gør NORD.investments til en af de bedst anmeldte investeringsrobotter i Danmark.

Blandt de positive NORD.investments anmeldelser på Trustpilot, roses investeringsrobotten for at være en nem løsning til investering for begyndere. Her kan man investere med lave omkostninger og så har platformen en god chat, hvor man får hurtigt svar.

Investeringsplatformen har også modtaget nogle få negative anmeldelser fra kunder, som har været ramt af lidt lange ekspeditionstider.

Ofte stillede spørgsmål

NORD.investments er en investeringsrobot, som tilbyder en nem løsning på automatisk investering i ETF’er.

Platformen blev grundlagt i 2015 og er i dag en af de mest populære investeringsrobotter i Danmark.

NORD.investments kan være et godt valg, hvis du gerne vil foretage automatisk investering i ETF’er. Platformen er specielt oplagt til virksomheder, da der skal betales en årlig skat ud fra lagerprincippet.

Du bør ikke NORD.investments, hvis du foretrækker først at betale skat når du sælger dine investeringer, ud fra realisationsprincippet.

Se alle fordele og ulemper ved NORD.investments.

NORD.investments indberetter automatisk dine investeringer til SKAT. Det betyder, at du ikke selv skal indberette noget i forbindelse med din årsopgørelse. Dog skal du sikre dig at de tal som NORD.investments indberetter er korrekte.