Sælg Bitcoin (BTC) online – Trin-for-trin guide i 2024

Sælg Bitcoin

Tror du at kursen på Bitcoin vil falde? Så kan det være en god idé at sælge dine Bitcoins eller eventuelt oprette en short position. Læs denne guide til hvordan du nemt og sikkert sælger dine Bitcoins. Lær også hvordan man uden at eje Bitcoins kan tjene penge på kursfald ved salg af Bitcoins via shorting.

Sælg dine Bitcoins

Hvis du har købt Bitcoin for nogle år siden, kan du nemt have glemt hvordan man køber og sælger Bitcoins i mellemtiden.

Følg nedenstående trin-for-trin guide til at sælge dine Bitcoins på en sikker måde.

1. Opret dig på en kryptobørs

Det første trin i at sælge dine bitcoins er at oprette dig på en Bitcoin børs. Det er et sted hvor du nemt kan købe og sælge Bitcoins online. Fordelen ved at bruge en online børs er, at det giver dig mulighed for at sælge dine Bitcoins på en nem og sikker måde.

Sikre steder at sælge dine Bitcoins:

Før du kan sælge, skal du oprette en konto på et af disse websteder og verificere din identitet. Når du har gjort dette, kan du indsætte dine Bitcoins til din konto og derefter sælge dem.

De enkelte platforme til kryptovalutaer kan have forskellige gebyrer, som kan påvirke hvor meget det koster dig at sælge dine Bitcoins.

2. Send dine Bitcoins til kryptoplatformen

Når du har oprettet dig på en platform til kryptovalutaer, skal du have sendt dine Bitcoins til kryptoplatformen.

For at sende Bitcoins fra en Bitcoin wallet til skal du først og fremmest have nok Bitcoins til at dække omkostningerne ved transaktionen. Du skal nemlig betale et midre beløb til miners for at bekræfte din transaktion på Bitcoin-netværket.

Du sender dine Bitcoins til din valgte investeringsplatform ved at gå til platformen og trykke “Modtag”. Her kan du vælge hvilket aktiv du vil overføre til kryptoplatformen. Det er vigtigt at du kun vælger Bitcoin, hvis det rent faktisk er Bitcoin du vil modtage. Herefter kan du sende Bitcoins til platformen ved at følge instruktionerne på skærmen.

Endelig skal du bekræfte transaktionen og vente på, at den bliver bekræftet af Bitcoin-netværket. Når transaktionen er bekræftet, vil dine Bitcoins være på investeringsplatformen og er klar til at blive solgt.

3. Lav en salgsordre for Bitcoin

Når du har fået overført dine Bitcoins til platformen, er det tid til at oprette en salgsordre. Det gør du nemt ved blot at trykke “Sælg Bitcoin” på din investeringsplatform.

Her skal du vælge om du vil oprette en markedsordre eller limit ordre. En markedsordre er en ordre, hvor du sælger Bitcoins hurtigst muligt til den bedst mulige pris. En limit ordre er en ordretype, hvor du vælger den kurs du ønsker at sælge til og så venter på at der er en køber til den pris.

Prisen for en limit ordre er på nogle platforme lavere end prisen for en markedsordre.

4. Overfør penge til din bankkonto

Det sidste trin er at overføre pengene fra dit salg til din bankkonto. Det kan du nemt gøre fra din kryptoplatform ved at hæve pengene.

Det tager typisk 1-3 bankdage fra du har startet din udbetaling til at pengene står på din konto.

Shorting af Bitcoin

Hvis du tror på at kursen for Bitcoin vil falde, behøver du ikke eje Bitcoin for at kunne tjene penge på et kursfald. Her kan du i stedet overveje shorting.

Shorting af Bitcoin er en investeringsstrategi, der giver investorer mulighed for at tjene penge på kryptovalutaer selv når priserne falder.

For at komme i gang med short selling af Bitcoin kræver det, at du først opretter en konto hos en kryptomægler, som tilbyder shorthandel.

Når du har gjort dette, skal du vælge et beløb, som du ønsker at shorte. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke kan shorte mere end det beløb, du har til rådighed. Når du har valgt hvor meget du ønsker at shorte, skal du placere din ordre.

Når du har gennemført din ordre, skal du vente på, at Bitcoin-prisen falder. Når dette sker, kan du købe Bitcoin tilbage på et lavere niveau end det beløb, du solgte til. På den måde tjener du et afkast af forskellen mellem det beløb, du solgte for, og det beløb, du købte tilbage for.

Bedste sted at shorte Bitcoin

{etoroCFDrisk}% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Dette er et reklamelink.

Det er vigtigt at bemærke, at du ikke kan kontrollere, hvornår prisen på Bitcoin vil falde. Og da prisen på Bitcoin kan bevæge sig meget hurtigt og pludseligt grundet høj volatilitet, risikerer du hurtigt at blive stoppet ud af din position.

Shortpositionen udføres ved hjælp af advancerede finansielle instrumenter. Nybegyndere bør ikke lave shorthandel.

Ofte stillede spørgsmål

Når du ejer Bitcoins, har du flere muligheder for at sælge dem. Du kan enten sende dem til kryptoplatform, der vil udføre handlen for dig, eller du kan tage kontakt til en person, der er interesseret i at købe dem direkte fra dig. Det er sikrest at bruge en online platform.

Shorting af Bitcoin er en spekulativ teknik, hvor man sælger Bitcoin, man ikke ejer, med det mål at købe det tilbage til en lavere pris. Det er vigtigt at huske, at der er en stor risiko forbundet med shortselling af Bitcoin, da prisen kan stige hurtigt, hvilket kan resultere i store tab.