Køb aktier uden kurtage – 2023 guide til kurtagefri aktiehandel

Kurtagefri aktiehandel

I de seneste år er kurtagefri aktiehandel blevet en mere populær mulighed for investorer. Det skyldes, at primært fordelen ved at kunne opnå lavere omkostninger i forbindelse med køb af aktier.

Der er en række mæglere, der tilbyder provisionsfri aktiehandel, hvilket gør det nemt for investorer at finde en mulighed, der opfylder deres behov.

Hvad er kurtagefri aktiehandel?

Når du ikke skal betale kurtage ved køb eller salg af aktier, er der tale om kurtagefri aktiehandel.

Kurtagefri aktiehandel er blevet stadig mere populær i de seneste år, da mæglere har konkurreret om kunderne ved at tilbyde lavere og lavere kurtage.

Kurtagefri aktiehandel kan være en god måde at spare penge på handler på, men det er vigtigt at læse det med småt, før man åbner et aktiedepot. Der er nemlig aldrig noget der er helt gratis i investeringsverden.

Mæglere der tilbyder kurtagefri aktiehandel har typisk andre gebyrer, som de tjener penge på. Det kan være gebyrer for valutaveksling, depotgebyrer m.m.

Køb aktier uden kurtage hos en mægler

Der er nogle få gode mæglere, hvor du kan købe aktier uden kurtage. I Danmark er eToro den bedste og mest populære mægler til kurtagefri aktiehandel, når det kommer til køb af enkeltaktier.

76% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Dette er et reklamelink.

eToro har rimelig høje gebyrer ved valutaveksling væk fra USD. Det betyder at mægleren primært er nyttig til køb af amerikanske aktier.

Udover eToro er det også muligt at købe aktier uden kurtage på Interactive Brokers, m.fl.

Køb aktier uden kurtage med en månedsopsparing

Hvis du opretter en månedsopsparing på Nordnet, kan du også købe aktier uden kurtage. Nordnet har nemlig ikke købskurtage på deres månedsopsparing.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Med en månedsopsparing investerer du automatisk i aktier hver måned for et beløb som du selv vælger. Du kan spare en del i handelsomkostninger ved at bruge en månedsopsparing.

Ofte stillede spørgsmål

Når du ikke skal betale kurtage for køb eller salg af aktier, er der tale om kurtagefri aktiehandel.

Du kan købe aktier uden kurtage hos eToro eller ved hjælp af Nordnet månedsopsparing.