Coinbase Anmeldelse 2023

Coinbase er en sikker online platform til køb, salg, overførsel og opbevaring af kryptovaluta. På platformen kan du investere i kryptovaluta med 1% i handelsgebyrer.

  • Mest sikre platform til kryptovaluta

Den største ulempe ved Coinbase er, at platformen er lidt dyrere end andre alternativer. Men til gengæld er sikkerheden tilsvarende høj.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Coinbase er overordnet set en meget sikker platform til handel med kryptovaluta.

Men hvis det er vigtigere for dig med lavere handelsgebyrer kan du i stedet overveje en platform som Binance.

Hvad er Coinbase?

Coinbase anmeldelse

Coinbase er en sikker online platform til køb, salg, overførsel og opbevaring af kryptovaluta. Platformen blev stiftet i 2012 af Brian Armstrong og Fred Ehrsam.

I dag har Coinbase 100 millioner brugere fra mere end 100 lande og er dermed en af de mest populære kryptobørser i verden.

Coinbase er et amerikansk børsnoteret selskab, som har et særligt fokus på sikker handel med krypto.

Lær mere om handelsplatformen i denne Coinbase anmeldelse.

Fordele ved Coinbase

  • Sikkerhed: Coinbase har stor fokus på sikkerhed og opbevarer størstedelen af kryptoaktiver offline.
  • Børsnoteret selskab: Selskabet bag Coinbase er børsnoteret i USA og har høj gennemsigtighed om deres forretning overfor omverden.

Ulemper ved Coinbase

  • Høje gebyrer: Coinbase har ret høje gebyrer, hvis du ikke bruger Coinbase Pro.
  • Dårlige Trustpilot anmeldelser: Coinbase har mange dårlige Trustpilot anmeldelser.

Coinbase Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 7.500 anmeldelser, har Coinbase fået 1,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Blandt de positive Coinbase anmeldelser på Trustpilot roses platformen for fungere perfekt og have høj brugervenlighed.

Kryptoplatformen har også modtaget negative anmeldelser fra danskere, som er utilfredse med at platformen ofte er nede når der er store udsving i markedet og at kundeservicen ikke er i top. Samtidig har det taget lang tid for nogle investorer, at få penge ud fra kryptobørsen.

Sammenlign kryptoplatforme

Sammenlignet med andre kryptobørser klarer Coinbase sig godt.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Ofte stillede spørgsmål

Coinbase er en sikker online platform til køb, salg, overførsel og opbevaring af kryptovaluta.

Platformen blev stiftet i 2012 og er i dag en af de mest populære handelsplatforme til kryptovaluta med over 100 millioner brugere fra mere end 100 lande.

Coinbase er særlig kendt for at være en af de første kryptoplatforme med høj sikkerhed. De har forsikring på indestående, opbevarer de fleste kryptovalutaer offline og har ikke været ramt af store hackerangreb.

Coinbase kan være et godt valg til køb og salg af kryptovaluta, hvis høj sikkerhed er den vigtigste prioritet for dig.

Hvis det er vigtigere for dig med lavere handelsgebyrer, findes der billigere alternativer.

Se alle fordele og ulemper ved Coinbase.

For at overføre penge til Coinbase skal du gå til din konto og vælge deposit. Her kan du vælge hvad du vil sende til Coinbase og på hvilken måde pengene skal sendes.

For at få penge ud af Coinbase skal du først sælge kryptovaluta. Herefter kan du fra din wallet vælge withdraw for at påbegynde processen med at få penge ud af Coinbase.

Coinbase er en sikker platform til handel med kryptovaluta. Størstedelen af alle kryptovalutaer på Coinbase opbevares offline og så er der forsikring på både kontanter og krypto.