Santander samlelån + De bedste alternativer i 2023

Overvejer du et samlelån fra Santander? Lær mere om Santanders samlelån og se om du kan få et billigere alternativ hos en anden udbyder.

Om samlelån fra Santander

Santander tilbyder et samlelån, som er en måde at samle alle dine lån og gæld på ét sted. Det betyder, at du får ét lån til en fast rente, samt ét månedligt afdrag.

  • Lån fra 20.000 til 350.000 kr.
  • Maksimal løbetid på 15 år.
  • Variabel debitorrente fra 6,95%.

Lånet har et lånebeløb på mellem 20.000 og 350.000 kroner og afbetalingstiden er på mellem 2 og 15 år.

Du kan nemt ansøge om et samlelån fra Santander ved at bruge deres online ansøgning. Læs mere her.

Santander tilbyder ikke nødvendigvis det bedste samlelån til dit behov og det er vigtigt at du sammenligner flere tilbud, før du vælger et samlelån. Det kan du hurtigt gøre ved at ansøge hos en låneformidler nederst på siden.

Låneformidleren vil indhente flere tilbud på samlelån. Sammenlign det med priserne hos Santander og vælg det billigste samlelån.

Ulemper ved et samlelån fra Santander

Det kan være nemt at få et samlelån i Santander, men det er ikke nødvendigvis det bedste til dit behov. Et samlelån fra Santander har en række ulemper:

  • Lavt maksimalt lånebeløb: Det maksimale lånebeløb for et samlelån fra Santander er på 350.000 kroner. Der er lidt lavere end de 500.000 kroner, som du kan få hos nogle andre udbydere.
  • Højt minimum lånebeløb: Hvis du på den modsatte ende af skalaen ikke har så høj gæld, har Santander også et højt mindste beløb på 20.000 kr.

Der findes mange udbydere af samlelån og du kan med stor sandsynlighed finde et bedre alternativ. Det afhænger dog af din situation.

Alternativer til Santander samlelån

Før du tager et samlelån hos Santander, kan det være en god idé, at undersøge markedet for lån og se om der er andre banker, der tilbyder bedre priser.

Du kan søge om lånetilbud fra flere banker gennem en låneformidler. Låneformidlerne modtager dine informationer og sender dem så ud til flere banker på én gang.

Når du har modtaget dine tilbud fra låneformidlerne, kan du sammenligne dem med prisen for et Santander samlelån. Herfra kan du blot vælge det billigste.