Reinvest24 anmeldelse

Reinvest24

Fordele:

 • Højt afkast på omkring 14%
 • Investeringerne er sikret med pant
 • Gode Trustpilot anmeldelser
 • Begyndervenlig platform
 • Indkomstrapport til skattehåndtering

Ulemper:

 • Manuel indberetning til SKAT
 • Kun manuel investering
 • Kun få projekter at investere i ad gangen
 • Høj minimumsinvestering på €100

Resumé:

Reinvest24 er en af de absolut bedste crowdlending platforme til investering i ejendomslån. Platformen har meget tilfredse brugere og rigtig gode Trustpilot anmeldelser. Lånene er sikret med pant og har samtidig et meget højt afkast sammenlignet med andre platforme. Det mest negative ved Reinvest24 er man ikke kan opsætte automatisk investering, at der kun er få projekter at investere i ad gangen og at man selv skal indrette sin gevinst til SKAT. Det sidstnævnte er dog rimelig nemt at få styr på med platformens indkomstrapport.

Bemærk: Indholdet skal ikke betragtes som investeringsrådgivning. Når du investerer, er der en risiko for, at du taber penge. SmartMoney kan ikke holdes ansvarlig for tab, der måtte opstå som følge af brugen af information på siden. Der tages forbehold for tastefejl og fejlagtige informationer. Siden indeholder annoncelinks.

Overvejer du at bruge Reinvest24 til crowdfunding? Læs denne Reinvest24 anmeldelse før du starter.

I anmeldelsen kan du blandt andet lære om Reinvest24s historie, fordele og ulemper, risiko, gode alternativer og andet praktisk, før du opretter dig på deres crowdlending platform.

Om Reinvest24

Reinvest24 anmeldelse

Reinvest24 er en crowdlending platform, der primært fokuserer på udvikling af ejendomsprojekter i baltiske lande som Estland, Letland og Litauen.

Platformen blev lanceret i 2018 og har siden da tiltrukket over 20.000 investorer fra hele Europa.

Reinvest24 er en oplagt investeringsplatform til ejendomsinvestering for begyndere eller investorer der ikke ønsker bøvlet med at administrere ejendomme.

Fakta og statistik:

Grundlagt:2018
Låntype:Ejendomslån
Løbetid:6 – 12 måneder
Antal brugere:20.000 +
Minimum investering:100 EUR (cirka 750 kroner)
Maksimal investering:Ubegrænset
Gennemsnitligt afkast:14,80 %

FAQ:

Reinvest24 er en crowdlending platform fra Tallinn i Estland. På platformen kan du investere i en række forskellige ejendomslån.

Som ved enhver anden investering, er det ikke 100% sikkert at investere gennem Reinvest24. Men Reinvest24 har lavet end del foranstaltninger, for at gøre det mere sikkert at investere hos dem.

Om Reinvest24 er en god investering for dig, afhænger af dine investeringsmål.

Følg blot nedenstående trin, for at komme i gang med Reinvest24 crowdlending:

 1. Opret en konto på https://www.reinvest24.com/.
 2. Overfør penge til Reinvest24.
 3. Investér manuelt i forskellige ejendomslån.
 4. Tjek løbende op på dine investeringer.

Fordele og ulemper ved Reinvest24

Reinvest24 har en række fordele og ulemper som du bør kende til.

Fordele:

 • Brugervenlighed: Reinvest24 har en meget nem og brugervenlig platform.
 • Sekundært marked: Hos Reinvest24 kan du handle med dine ejendomsandele og du har dermed mulighed for hurtigt at sælge dine investeringer igen.
 • Trustpilot: Reinvest24 er en crowdlending-platform med gode Trustpilot anmeldelser.

Ulemper:

 • Diversificeringsmuligheder: På de fleste tidspunkter har Reinvest24 kun få tilgængelige projekter, hvilket betyder at du kan få svært ved at opnå en god diversificering på platformen.
 • SKAT: Ved investering på Reinvest24 skal du selv indberette din crowdlending gevinst til SKAT.
 • Manuel investering: Modsat mange andre crowdlending platforme har du ikke mulighed for at opsætte automatisk investering på Reinvest24.

Reinvest24 features

I det følgende af denne Reinvest24 anmeldelse gennemgås nogle af de vigtigste features.

1. Sekundært marked

I november 2020 introducerede Reinvest24 et sekundært marked, som gjorde det muligt for investorer at handle investeringsandele med hinanden.

Du kan sælge dine investeringer ved at gå til “My investments” og klikke “Sell” ved den investering du vil af med. Her kan du lave en salgsordre som vist nedenfor:

Reinvest24 salgsordre

På det sekundære marked er der ligesom på det primære marked et købsgebyr på 1%. Det koster ikke noget at sælge sine projekter på markedspladsen.

Oprettelse af konto på Reinvest24.com

På Reinvest24 er det muligt at oprette en konto som privatperson og virksomhed.

 • Du skal mindst være 18 år gammel
 • Du skal have en bankkonto i Danmark eller EU

Sådan gør du:

 1. Opret en konto på https://www.reinvest24.com/
 2. Send penge til din Reinvest24 konto
 3. Vælg projekter og begynd at investere

Når du sender penge til din konto, så vil det for de fleste give mest mening at sende det som Euro, da projekterne på Reinvest24 er i den valuta.

Reinvest24 anmeldelser på Trustpilot

Baseret på over 135 Trustpilot anmeldelser, har Reinvest24 fået en TrustScore på 2,6 ud af 5 stjerner.

Størstedelen af anmeldelserne af Reinvest24 på Trustpilot er positive. Der er kun meget få andre crowdlending platforme, som har så gode anmeldelser.

De positive ting investorerne roser Reinvest24 for er højt afkast, fantastisk kundesupport, brugervenlig platform og at afkastet modsat mange andre platforme ikke blev påvirket under Covid-19.

Blandt de negative erfaringer som investorer har delt på Trustpilot, nævnes blandt andet at der kun er få tilgængelige investeringsprojekter, lidt høje gebyrer og at man ikke kan opsætte automatisk investering.

Risici ved investering hos Reinvest24

Som ved enhver anden investering, er det ikke risikofrit at investere hos Reinvest24. Nogle potentielle risici inkluderer:

 • Projekter: På platformen udgør projekterne selv en risiko for investorerne. Udvikler projekterne sig ikke som forventet, så kan du risikere at miste penge på din investeringer.
 • Reinvest24 OÜ: I et scenarie hvor virksomheden bag Reinvest24 går konkurs, så kan det blive besværligt at få dine investerede midler tilbage.
 • Valutaudsving: Når du i andre valutaer end danske kroner, så kan din investering falde eller stige i værdi på baggrund af kursudviklingen i valutaen.
 • Finanskrise: Det kan være svært at forudsige, hvordan en økonomisk krise vil påvirke platformen.
 • Garantiformuen: Dine kontante midler er ikke dækket af Garantiformuen, som normalt dækker indskud til danske finansinstitutter på op til 750.000 kr.

For at minimere din risiko på Reinvest24, er det en god idé, at sprede dine investeringer mellem mange projekter.

Hvis du gerne vil sprede din risiko yderligere, kan det være en god idé, at benytte flere crowdlending platforme end Reinvest24 og investere i andre aktiver som aktier, obligationer, ejendomme og kryptovaluta.

Skat af crowdlending på Reinvest24

Reinvest24 indberetter ikke automatisk dine renteindtægter til SKAT. Du har derfor pligt til selv at indberette, hvor meget du har tjent gennem crowdlending på platformen.

Reinvest24 gør det rimelig simpelt at indberette din indtægt til SKAT. Følg blot nedenstående guide:

 1. Log ind på din konto
 2. Find “Income report” under din profil
 3. Vælg den periode du skal betale skat for
 4. Få overblik over din indtægter
 5. Indberet din Reinvest24 skat

Hvis du er i tvivl om hvordan du håndterer din skat fra Reinvest24, kan du altid kontakte Skattestyrelsen.

Bedste alternativer til Reinvest24

Er du i tvivl om hvorvidt Reinvest24 er den rette crowdlending platform for dig? Så har du heldigvis mange gode alternativer at vælge imellem. Markedet består nemlig af hundredevis af platforme, hvor der næsten hver måned kommer nye til.

Det store udbud af crowdlending platforme kan være uoverskueligt. Derfor kårer SmartMoney løbende de 10 bedste platforme ud fra en række variabler som afkast, sikkerhed, funktionalitet og brugernes anmeldelser på Trustpilot.

Se top 10 bedste crowdlending platforme her.

Opsummering af Reinvest24 anmeldelse

Reinvest24 er en af de bedste crowdfunding platforme til ejendomme.

De ting som trækker Reinvest24 op er blandt andet at teamet bag platformen har meget erfaring indenfor ejendomsinvestering på deres markeder. Det medfører at projekterne på platformen er af høj kvalitet.

Herudover deler vil du finde at investorerne næsten kun har delt positive erfaringer med Reinvest24 på Trustpilot.

Nogle af de negative ting ved Reinvest24 er at du er tvunget til manuelt at vælge projekter og at der ikke er super mange tilgængelig projekter på platformen.

Herudover skal du som dansk investor skal være opmærksom på, er at du selv skal indberette dine indkomst på platformen til SKAT i forbindelse med din årsopgørelse. Reinvest24 giver dig dog et nemt overblik over hvad du har tjent på platformen.

Med et årligt afkast på omkring 14%, kan du dog hurtigt komme til at mærke effekten af renters rente, hvis du vælger at investere på Reinvest24.

Reinvest24
 • Populær platform til ejendomslån
 • Gennemsnitligt afkast på 14,80%
 • Minimumsinvestering på €100