Fast Invest er IKKE anbefalet i 2024 – Se 3 alternativer

Fast Invest crowdlending platform

Overvejer du at investere via Fast Invest? Læs kritik af platformen og se alternativer, før du opretter en konto.

Kritik af Fast Invest

Fast Invest er en udenlandsk platform til crowdlending, hvor du blandt andet kan investere i danske lån. Fast Invest har dog mange røde flag, som du bør være opmærksom på og platformen anbefales ikke af følgende grunde:

  • Dårlige Trustpilot anmeldelser: Fast Invest har mange dårlige anmeldelser på Trustpilot fra utilfredse investorer.
  • Problemer med udbetalinger: En af de største kritikker af Fast Invest er at de har problemer med at udbetale investorernes penge.

Fast Invest har ikke kun ulemper. Der er også fordele som automatisk investering og en lav minimumsinvestering.

Men før du eventuelt opretter dig, bør du være opmærksom på kritikken af investeringsplatformen.

3 bedste alternativer til Fast Invest

Ønsker du at finde et godt alternativ til Fast Invest? Her er nogle af de mest populære platforme for danske investorer lige nu:

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Før du investerer gennem en crowdlending-platform, er det vigtigt at være opmærksom på, at der er mange risici forbundet med investering i crowdlending. Du kan lære om risiko ved crowdlending her.

Om Fast Invest

Fast Invest er en crowdlending-platform fra 2015. Platformen annoncerer et højt årligt afkast på omkring 14%, men der er flere røde flag, som du bør være opmærksom på, hvis du overvejer at investere gennem Fast Invest.

Fast Invest Trustpilot anmeldelser

Baseret på over 1.350 Trustpilot anmeldelser, har Fast Invest fået en TrustScore på 1,3 ud af 5 stjerner.

I skrivende stund har omkring halvdelen af investorer, der har anmeldt Fast Invest på Trustpilot, har givet platformen 1 stjerne.

De kritiske anmeldelser nævnes indefrosne penge og manglende opdateringer fra virksomheden. Platformen har ikke fået mange positive anmeldelser i nyere tid.

Danske konkurrenter til Fast Invest

Der findes kun en håndfuld crowdfunding-platforme i Danmark. Fast Invest har altså ikke mange danske konkurrenter. De danske platforme beskæftiger sig med lån til private, virksomheder og ejendomme.

Liste over danske alternativer til Fast Invest:

De danske crowdlending-platforme har den primære fordel at skatten er nemmere at håndtere, da de fleste automatisk indberetter til SKAT.

Skat af investering på Fast Invest

Når du investerer på Fast Invest er du selv ansvarlig for at indberette dine gevinster og tab til SKAT.

Hvis du ikke ønsker selv at håndtere skatteindberetninger, bør du se nærmere på danske crowdlending-platforme, da de ofte indberetter dine gevinster for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Fast Invest er en crowdlending-platform fra 2015. Platformen har over 40.00 brugere og det er blandt andet muligt at investere i danske lån på investeringsplatformen.

Der findes mange gode alternativer til Fast Invest. Se de bedste alternativer her.