Danske Bank samlelån + De bedste alternativer i 2024

Overvejer du et samlelån fra Danske Bank? Lær mere om Danske Banks samlelån og se om du kan få et billigere alternativ hos en anden udbyder.

Om samlelån fra Danske Bank

Danske Bank tilbyder et samlelån, som er en måde at samle alle dine lån og gæld på ét sted. Det betyder, at du får ét lån til en fast rente, samt ét månedligt afdrag.

  • Lån fra 10.000 til 100.000 kr.
  • Maksimal løbetid på 5 år.
  • Variabel debitorrente fra 10,76%.

Lånet har et lånebeløb på mellem 10.000 og 100.000 kroner. Afbetalingstiden er på mellem 1 og 5 år. Hvis du ønsker at låne flere penge kræver det at du booker et møde med din bankrådgiver.

Hvis du i forvejen er kunde kan du enten søge om et Danske Bank samlelån i din netbank eller ved at ringe til banken på deres telefonnummer 70 12 34 56. Processen tager cirka 30 minutter. Læs mere her.

Danske Bank tilbyder ikke nødvendigvis det bedste samlelån til dit behov. Sørg derfor at sammenligne flere samlelån før du vælger et lån. Det kan du nemt gøre ved at ansøge hos en låneformidler nederst på siden.

Låneformidleren vil indhente flere tilbud på samlelån. Sammenlign det med priserne hos Danske Bank og vælg det billigste samlelån.

Ulemper ved et samlelån fra Danske Bank

Det kan være nemt at få et samlelån i Danske Bank, hvis du allerede er kunde i banken. Men et samlelån fra Dansk Bank har en række ulemper:

  • Lavt lånebeløb: Danske Banks samlelån har et maksimalt lånebeløb på 100.000 kr. Sammenlignet med andre låneudbydere er det beløb rimelig lavt. Mange banker tilbyder samlelån på helt op til 500.000 kr.
  • Kort afbetalingsperiode: Hos Danske Bank skal du afbetale dit lån på blot 5 år. Hvis du har meget gæld, kan det være en fordel at afdrage over længere tid. Andre låneselskaber tilbyder en afbetalingsperiode på op til 15 år.
  • Høj ÅOP: Et Danske Bank samlelån har en rimelig høj rente og ÅOP. Hvis du har meget gæld, kan du måske få et billigere alternativ hos en anden udbyder.

Der findes mange udbydere af samlelån og du kan med stor sandsynlighed finde et bedre alternativ. Det afhænger dog af din situation.

Alternativer til Danske Bank samlelån

Før du tager et samlelån hos Danske Bank, kan det være en rigtig god idé, at søge tilbud fra flere banker og se om du kan få et billigere samlelån.

Du kan nemt søge om lånetilbud fra flere banker gennem en låneformidler. Låneformidleren modtager dine informationer og sender dem så ud til flere banker på én gang.

Når du har modtaget dine tilbud fra låneformidleren, kan du sammenligne det med prisen for et Danske Bank samlelån. Herfra kan du blot vælge det billigste.