Bedste sted at handle aktier i 2023

Bedste sted at handle aktier

Leder du efter det bedste sted at handle aktier? Det er utrolig individuelt hvad der er det bedste sted at handle med aktier. Det afhænger nemlig af hvordan du vil investere og meget mere. Det kan du lære meget mere om i denne artikel.

Hvis du blot er på udkig på et enkelt godt bud på det bedste sted at købe aktier lige nu, er her et godt bud:

Bedste sted at handle med aktier i 2023

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Det er individuelt hvad der er det bedste sted at handle aktier. Det afhænger nemlig af om du ønsker at købe aktier direkte, som indeksfonde eller ETF’er.

Samtidig afhænger det også af hvor hyppigt du tænker at investere og om der er andre aktiver, som du vil købe gennem handelsplatformen.

En handelsplatforms investeringsprodukter kan også være afgørende for hvad der er det bedste sted at købe aktier for dig. Udover investering for frie midler, giver nogle platforme også adgang til pensionsopsparing, månedsopsparing, CopyTrading m.m.

Man kan altså ikke sige at en børsmægler nødvendigvis er bedre end en anden, da de har hver deres fordele og ulemper.

Når du skal finde det bedste sted at investere i aktier, bør du overveje flere forskellige børsmæglere. Nedenfor kan du se 3 af de mest populære steder at købe aktier for danske investorer. Du kan med fordel undersøge dem alle før du vælger en platform.

3 bedste steder at handle med aktier

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

Investering har risici, din porteføljeværdi kan falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Dette er et reklamelink.

74% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Dette er et reklamelink.

Find det bedste sted at købe og sælge aktier

Der findes desværre ikke et enkelt sted at handle aktier, som er det bedste på alle områder.

Derfor bør du prioritere, hvilke parametre der er vigtigst for dig, ved køb af aktier online.

Overvejelser når du skal finde et sted at handle aktier:

  • Kurtage og gebyrer: Det er en god idé at vælge et billigt sted at handle aktier, da du høje omkostninger hurtigt kan mindske dit samlede afkast. En platform med lav kurtage kan altså spare dig mange penge på sigt.
  • SKAT: Din gevinst skal hvert år indberettes til SKAT. Det gør de fleste danske platforme automatisk for dig. Mange af de udenlandske børsmæglerselskaber indberetter ikke til SKAT, hvilket betyder at du selv skal gøre det.
  • Aktivklasser: Nogle steder giver adgang til flere aktivklasser end andre. Vær derfor sikker på, hvad du vil investere i, før du vælger det første og bedste sted at handle aktier.
  • Markeder: Før du vælger et sted at handle aktier, bør du undersøge hvilke markeder og børser du får adgang til.
  • Automatisering: Du kan spare meget tid ved at automatisere dine investeringer. Når du skal finde det bedste sted at købe aktier kan det derfor være en god idé at undersøge om dine investeringer kan automatiseres.
  • Brugervenlighed: Brugervenlighed er specielt en relevant faktor, hvis du planlægger at bruge platformen meget.
  • Mobil app: Langt de fleste steder hvor du kan købe og sælge aktier har en mobil app, hvor du kan følge med i dine investeringer på farten.
  • Kundeservice: Skulle du få brug for hjælp er det rart med god kundeservice. Du bør derfor undersøge mulighederne for at få hjælp og om kundeservice er tilgængelig på dansk eller engelsk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor der er det bedste sted at handle med aktier er individuelt. Forskellige investorer har forskellige behov. Dermed er det bedste sted at købe aktier for en investor ikke nødvendigvis det bedste for en anden.

Find det bedste sted at handle aktier her.

Når du skal finde det bedste sted at købe aktier, bør du blandt andet overveje priser, produkter og meget mere. Se en komplet oversigt over ting som du bør overveje på denne side.